RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
ИГА ще отчете проект за социално включване на бивши затворници в„Севън Хилс” - Пловдив

На 30 август, от 9 часа, в конферентната зала на хотел „Севън Хилс” - Пловдив, ще се проведе Заключителна конференция по Проекта на Фонд – ИГА  „EНТЕР-2 - Развитие на модела за социално включване на бивши затворници”, съобщават от неправителствената организация
ЕНТЕР-2 е специално разработен модел, предоставящ възможност на лица, изтърпели наказание лишаване от свобода, за адекватно социално включване. По време на конференцията ще бъдат представени разработените и пилотирани в рамките на проекта: Програма за обучение на лица, изтърпели наказание лишаване от свобода, в Активен социално-трудов менторинг, социалната услуга Център за социална рехабилитация и интеграция за целевата група, Методика и Обучителна програма за доставчици на социални услуги - част от модела „ЕНТЕР-2”.
Проект „EНТЕР - 2. Развитие на модела за социално включване на бивши затворници” се реализира в периода март 2010 - август 2011 г. с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” 2007-2013, „Социално предприемачество - Популяризиране и подкрепа на социални предприятия. Пилотна фаза”. Водеща организация е Фонд за превенция на престъпността – ИГА, а партньори - Фондация за регионално развитие „РОМА” - Пловдив, Сдружение „Център за обучение и услуги” и „Таурус - консултинг” ЕООД.
Основната  цел на проекта е да се окаже подкрепа за успешно социално включване на лица, изтърпели наказанието лишаване от свобода.
 Публикувано от: pamedia на понеделник 29 август 2011 - 16:21:32

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
ИГА отчита резултатите от проект за социално включване на правонарушителите
Първа работна среща по проект „Социално включване на правонарушители чрез иновативни модели на социални предприятия”
Нови услуги в Центъра за социално включване и развитие в Пазарджик от 1 декември
Социално включване на хора с влошено психично здраве в община Стрелча
8 експерти са обучени да прилагат в България баварския модел HSI за социално включване на правонарушители
Община Пазарджик ще кандидатства по проект за насърчаване на социалното включване
“Човеколюбие“ отчете дейността си по проект „За повече и по-качествени социални услуги”
Община Пазарджик отчете дейността си по проект по ОПАК за повишаване на квалификация на служителите
Социално предприятие за лица от уязвимите групи създава Община Пещера по проект
Вокални таланти от селата ще получат шанс за голямата сцена по проект на Консорциум "Алианс за социално развитие"


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Компанията дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването

EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за подпомагане на българските медици и болниците в страната за справяне с последствията от разпространението на COVID-19.

@  
BILLA България ще дари 100 000 лв. за борба с коронавируса в страната в рамките на благотворителната кампания „Заедно срещу коронавируса“, инициирана от Българския Червен кръст. Акцията събира средства, с които да подкрепи усилията на Националния оперативен щаб за справяне с епидемиологичната ситуация, породена от разпространението на COVID-19.
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.


 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Рядко усложнение след варицела е лекувано в МБАЛ-Пазарджик
Клиничен случай на рядко усложнение, вследствие на варицела представя в научна статия екипът на „Инфекциозно отделение” на МБАЛ-Пазарджик, с водещ автор д-р Станислав Коцев.
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2234 сек., 0.1043 от тях за заявки.