RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Председателят на Административен съд – Пазарджик – с изнесен урок в КСУДС пред ученици за жертвите на престъпления

adm_sad190425a.jpg

Председателят на Административен съд – Пазарджик Мариана Шотева участва като лектор в изнесен урок на ученици от 8 клас на Профилирана математическа гимназия „Константин Величков“ – гр. Пазарджик, който се състоя в Комплекса за социални услуги за деца и семейства (КСУДС) в града. Лекцията е първата от поредица такива на тема  „Младежта и престъпността“. Мариана Шотева разясни на учениците как да се предпазват, за да не станат жертви на престъпления. Акцент бе поставен върху въпроса за непълнолетните лица и правосъдието – жертви и извършители на престъпления.


[ Прочети още... ]
 Публикувано от: pamedia на четвъртък 25 април 2019 - 18:52:55

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
В „Синята стая“ на КСУДС приключи образователната програма на ученици от ПМГ със съдии от Административен съд - Пазарджик
Председателят на Административния съд – с лекция пред ученици за правата на децата
Съдебни казуси от житейски ситуации обсъждаха ученици в Административен съд - Пазарджик
На 1 февруари - цветя пред паметника на жертвите на комунизма в Пазарджик
25 години от 10 ноември ще бъдат отбелязани пред паметника на жертвите от комунизма в Пазарджик
Пред паметната плоча на жертвите на арменския геноцид Пазарджик отбеляза годишнината от холокоста
1 февруари е ден на почит към жертвите на комунистическия режим. Венци и цветя ще бъдат поднесени пред паметника в Пазарджик
На 10 ноември пред паметника на жертвите на комунизма
Цветя и склонени глави пред Паметника на жертвите от комунизма
Поединично и на партийни групички поднасяха днес цветя пред паметника на жертвите на комунизма


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Компанията дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването

EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за подпомагане на българските медици и болниците в страната за справяне с последствията от разпространението на COVID-19.

@  
BILLA България ще дари 100 000 лв. за борба с коронавируса в страната в рамките на благотворителната кампания „Заедно срещу коронавируса“, инициирана от Българския Червен кръст. Акцията събира средства, с които да подкрепи усилията на Националния оперативен щаб за справяне с епидемиологичната ситуация, породена от разпространението на COVID-19.
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.


 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Рядко усложнение след варицела е лекувано в МБАЛ-Пазарджик
Клиничен случай на рядко усложнение, вследствие на варицела представя в научна статия екипът на „Инфекциозно отделение” на МБАЛ-Пазарджик, с водещ автор д-р Станислав Коцев.
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.2163 сек., 0.1031 от тях за заявки.