RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Стоил Малинов: Адмирации към Сдружението на предприемачите за инициативата им да подпомагат талантливи деца
Стоил Малинов

Един от наградените от Фондация „Надеждата на Пазарджик“ младежи – Стоил Малинов, поздрави учредителите на Фондацията в лицето на Сдружението на частните предприемачи и работодатели за инициативата им.
„Адмирации и поздравления за това, което правите, за това, че подпомагате талантите на Пазарджик“, заяви Стоил Малинов. Той е студент по „Право“ в УНСС с редица награди, участия и публикации по правни въпроси и с отличен успех – едно от изискванията на Фондацията. „Бих искал да споделя реакцията на мои състуденти от УНСС, когато тръгнах да  събирам документи за кандидатстване пред Фондацията. Моите колеги от Хасково, Димитровград, Пловдив с изненада и учудване реагираха, защото в техните градове няма такава инициатива или те не знаят да има. Затова мога да кажа, че Вие давате изключителен пример“, заяви още Стоил Малинов по време на връчването на наградата си. „Отделно за мен финансовата помощ е важна, аз разчитам на нея, както и на стипендиите, защото благодарение на тази подкрепа не се налага да се ангажирам с трудово място, а имам възможност в това време да се подготвям и да уча“, каза още Малинов.

[ Прочети още... ]
 Публикувано от: pamedia на четвъртък 03 октомври 2019 - 11:58:07

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Фондация на Сдружението на предприемачите ще подпомага талантливи деца от Пазарджик
Фондацията на Сдружението на предприемачите в Пазарджик отново награди талантливи деца
Фондацията на Сдружението на предприемачите връчи грамоти и финансови стимули на талантливи деца от Пазарджик
Сдружението на предприемачите учреди Фонд за подпомагане на надарени деца/видео/
БСК награди Сдружението на предприемачите в Пазарджик
Евтим Янев е новият председател на Сдружението на предприемачите
Нишан Бъздигян е новият председател на Сдружението на предприемачите
Сдружението на предприемачите обяви подкрепата си за Найден Шопов
Сдружението на предприемачите предлага разширение на Зоните за въздействие
Дарение от кампанията на Сдружението на предприемачите за 4 здравни заведения в Пазарджик


Трябва да се логнете за да пуснете коментар на този сайт - ако не сте регистриран потребител кликнете тук за регистрация
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Компанията дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването

EVN България дарява 100 000 лв. на Министерство на здравеопазването за подпомагане на българските медици и болниците в страната за справяне с последствията от разпространението на COVID-19.

@  
BILLA България ще дари 100 000 лв. за борба с коронавируса в страната в рамките на благотворителната кампания „Заедно срещу коронавируса“, инициирана от Българския Червен кръст. Акцията събира средства, с които да подкрепи усилията на Националния оперативен щаб за справяне с епидемиологичната ситуация, породена от разпространението на COVID-19.
@  
Менталната аритметика активира мозъка вследствие на едновременна работа на двете полукълба при смятане, разказаха от международния бранд SmartyKids.
Едни от най-популярните и иновативни методи за развитие на децата ни предлага менталната аритметика. У нас тя стана популярна през последните две години, но в световен мащаб отдавна е сред предпочитаните детски курсове, развиващи мозъка.


 
   
ВУАРР
Всезнайко
 
        
СПРАВОЧНИК
ЗА ЗДРАВЕТО
Рядко усложнение след варицела е лекувано в МБАЛ-Пазарджик
Клиничен случай на рядко усложнение, вследствие на варицела представя в научна статия екипът на „Инфекциозно отделение” на МБАЛ-Пазарджик, с водещ автор д-р Станислав Коцев.
Конците Aptos = лифтинг без операция
Една от най-бурно развиващите се направления в медицината през последните години е естетичната медицина. Днес тя се е превърнала в колосална индустрия с многомилиардни обороти, в която конкуренцията е жестока. Пациентите очакват все по-ефикасни, безболезнени и щадящи материали, методи и процедури, а лекарите и учените се стремят да отговорят на тези изисквания. 
Безплатни консултации за лечение със стволови клетки
Проф. д-р Ердал Карайоз, известен като един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, ще консултира безплатно пациенти в София на 17 юли 2019 г. Той ще гостува у нас по покана на
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.3427 сек., 0.0833 от тях за заявки.