RSS емисии

    


 
 Мобилна версия
  rb17.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 1052 1053 1054
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
Институции  
За първи път на международната специализирана изложба „Винария“ бяха дегустирани висококачествени белгийски шоколади с различни сортове български вина, специално подбрани от експерта в какаото Катя Харискова и председателя на Съюза на енолозите в България Станимир Стоянов. 
Интересно  

 Лидл България пусна в продажба продукти от български производители под името „Родна стряха“. Въвеждането на продуктовата линия е продължение на дългосрочната политика на компанията за интензивно сътрудничество с българските доставчици. 
@  

    Технологии за здравето на почвата са новата линия, която се откроява на Международната селскостопанска изложба „Агра 2017“. Тя ще се проведе от 22 до 26 февруари в Международен панаир Пловдив. 

 
Пазарджик
 
pgmet16b.jpg
ЗА ЗДРАВЕТО
Млади офталмолози оперират върху роботи във виртуална среда
Като в компютърна игра – така се обучават специализанти по офталмология и млади лекари. В Клиниката по очни болести на УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив, те тренират техники за микрохирургични операции върху изкуствен интелект – виртуалния симулатор за очни операции EYESI.
Новият Пренатест Смарт
От месец януари 2017 г. цената на „Пренатест 1” при едноплодна бременност  - изследва за наличие на синдром на Даун при плода вече е на значително по-достъпна цена  -799 лв., като високата точност на изследването и кратките срокове за получаване на резултатите ще се запазят. Това съобщиха от NMGenomix.
През февруари в „Уни Хоспитал“ ще бъдат преглеждани пациенти със захарен диабет

МБАЛ „Уни Хоспитал“ предоставя възможност за безплатни профилактични прегледи на пациенти със захарен диабет тип 1 и тип 2 през февруари 2017 година. Прегледите ще се извършват в приемния кабинет на отделението по ендокринология и болести на обмяната всеки вторник, сряда, четвъртък и петък (изключение ще правят понеделниците).
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)
Време за изпълнение: 0.3621 сек., 0.2859 от тях за заявки.