RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 757 758 759
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
През септември регистрацията на нови пътнически автомобили в Европейския съюз (ЕС) нарасна до рекордни нива за началото на есента, като в същото време данните на Асоциацията на европейските автомобилостроители (ACEA) отчитат пореден добър растеж и при продажбите на нови автомобили в България. Продажбите (регистрацията) на нови пътнически автомобили в ЕС се повишиха със 7,2% на годишна база (спрямо септември 2015-а) след ръст през август с цели 10%, отбелязва ACEA. 
@  
„Мама готви по-добре” подготвя нова изненада за своите фенове и участници. Единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас ще даде възможност на зрителите на шоуто да изберат нов съдия. 
Автомобилни  
Производителите на автомобили постоянно препоръчват маслото и масленият филтър на автомобила да се подменят не по-малко от веднъж годишно. Това е приблизително на всеки 15 000 километра.  Ако карате постоянно вашата кола и изминавате доста повече от този пробег, подмяната се извършва по-често и е в зависимост от препоръките върху етикета на маслото и филтъра, които купувате.

 
Пазарджик
 
pgmet16b.jpg
ЗА ЗДРАВЕТО
За генетичните аномалии и как да ги открием навреме
Ние от екипа на Пренатест потърсихме доц. д-р Катя Ковачева, специалист по медицинска генетика към Медицински Университет, Плевен, за да изрази своето експертно мнение за вродените аномалии и възможностите на пренаталните изследвания, както и за ранното им откриване по време на бременността.
Нова миниинвазивна интервенция за лечение на болката бе приложена в МБАЛ „Уни Хоспитал“

С нов апарат за криоаналгезия бяха оперирани двама пациенти от Отделението по неврохирургия на МБАЛ „Уни Хоспитал“. В отделението работят специалисти с дългогодишен опит и традиции за извършване на миниинвазивни безкръвни хирургични процедури.
Топ офталмолози предават уменията си на млади колеги
Катедрата по очни болести в Медицински университет Пловдив стана част от национален проект за повишаване квалификацията на младите лекари. През уикенда специализанти по офталмология от Пловдив и Стара Загора се включиха в  обучение, което
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)
Време за изпълнение: 0.2213 сек., 0.1593 от тях за заявки.