RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 741 742 743
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
През септември регистрацията на нови пътнически автомобили в Европейския съюз (ЕС) нарасна до рекордни нива за началото на есента, като в същото време данните на Асоциацията на европейските автомобилостроители (ACEA) отчитат пореден добър растеж и при продажбите на нови автомобили в България. Продажбите (регистрацията) на нови пътнически автомобили в ЕС се повишиха със 7,2% на годишна база (спрямо септември 2015-а) след ръст през август с цели 10%, отбелязва ACEA. 
@  
„Мама готви по-добре” подготвя нова изненада за своите фенове и участници. Единственото по рода си предаване за щафетна кулинария у нас ще даде възможност на зрителите на шоуто да изберат нов съдия. 
Автомобилни  
Производителите на автомобили постоянно препоръчват маслото и масленият филтър на автомобила да се подменят не по-малко от веднъж годишно. Това е приблизително на всеки 15 000 километра.  Ако карате постоянно вашата кола и изминавате доста повече от този пробег, подмяната се извършва по-често и е в зависимост от препоръките върху етикета на маслото и филтъра, които купувате.

 
pgmet16b.jpg
 
Пазарджик
ЗА ЗДРАВЕТО
Безплатни прегледи в Клиниката по гастроентерология на пловдивската УМБАЛ „Свети Георги“
 От 24 октомври, понеделник, Клиниката по гастроентерология на пловдивската  УМБАЛ „Свети Георги“ започва кампания с безплатни прегледи за превенция и диагностика на болестите на стомашно-чревния тракт. Това е съобщил нейният началник доц. д-р Николай Кръстев, дмн. 
„Уни Хоспитал“ с Медицински Оскар за иновации

СофияМБАЛ „Уни Хоспитал“ получи наградата в категория „Медицински иновации“ на Националните медицински награди `2016. Официалната церемония по отличаването на победителите, в едно от най-престижните събития в сферата на здравеопазването, се състоя на 12 октомври в хотел РАМАДА София.
И през октомври в МБАЛ „Уни Хоспитал“ ще има консултации от проф. Манеголд с онкопациенти

ПанагюрищеЗа трети пореден месец проф. Кристиян Манеголд от Хайделбергския университет, Германия, ще извърши консултации на пациенти в МБАЛ „Уни Хоспитал“. Прегледите ще се проведат на 17 и 18 октомври.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)
Време за изпълнение: 0.1234 сек., 0.0770 от тях за заявки.