RSS емисии 
 Мобилна версия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 736 737 738
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Скъпи четящи приятели, както добре знаете, Az-deteto.bg винаги се стреми да ви изненадва с интересни и забавни конкурси. След успеха на миналогодишния ни конкурс за творческо писане с тема "Моят любим литературен герой", тази година решихме да ви предизвикаме с 
@  
Предстои важно гласуване в парламента, а вие не знаете каква позиция ще заеме депутатът, за когото сте гласували? Екип от IT специалисти от Протестна мрежа предлага решение на проблема чрез стартирането на онлайн платформата за граждански контрол “Питай депутат” - www.pitaydeputat.com.
@  
Синдикат „Образование“ провери дали почиват българските учители. За съжаление се оказа, че много малка част от педагозите, въпреки високата средна възраст имат време за почивка. Само 8 % от учителите успяват да почиват без да работят.

Последни теми във форума
 
gerb0715.jpg

ЗА ЗДРАВЕТО
Демонстративна операция извършиха съдовите хирурзи в пловдивската УМБАЛ "Свети Георги"
Лекарите от клиниката по съдова хирургия на Университетската болница „Свети Георги“ в Пловдив извършиха днес демонстративна операция с иновативна швейцарска апаратура на 
Проучване: Как лекарите се грижат за здравето на своето сърце?
Спорт, здравословно хранене и полезни мазнини намаляват сърдечната възраст с от 5 до 10 години
Питали ли сте се някога как лекарите се грижат за сърдечното си здраве? Близо 100 специалисти, взели участие в Десетия национален конгрес по хранене, провел се наскоро, дадоха отговор на този въпрос.
За първи път на живо в Пловдив операция на глаукома чрез вътреочен имплант
За първи път в България бе демонстрирана на живо съвременна операция на глаукома чрез поставяне на вътреочен имплант. Това се случи в рамките на Годишната среща на Съюза на очните лекари в България, която приключи днес в Пловдив. Събитието е най-големият научен форум в офталмологията и се провежда за 18-ти пореден път.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Реклама
Време за изпълнение: 0.1264 сек., 0.0706 от тях за заявки.