RSS емисии 
 Мобилна версия
АКЦЕНТИ
ПазарджикОбщина Пазарджик
обявява
данъчна ваканция
от 01.01.2016 до 30.05.2016 г. за всички физически и юридически лица със задължения в периода 2005 – 2015 година.
                    За повече информация >>>
vipusk1976.jpg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 588 589 590
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
Близо 9 000 проби на вина от 55 държави се представят в Concours Mondial de Bruxelles 2016, който за първи път ще се проведе в България от 29 април до 1 май. Съревнованието на такъв брой вина от цял свят е прецедент в 23-годишната история на престижния международен конкурс,
@  
Нови приятелства, планове за нов живот и нови парчета от неподреден пъзел са ключовите моменти в осми епизод на комедийната драма „Столичани в повече”, която зрителите на bTV могат да гледат на 29 април от 21:30 ч.

@  

Българи в Ню Йорк изразяваме възмущение и организираме протест заради скандалните промени от Изборния кодекс. Ние смятаме, че промените в Изборния кодекс силно противоречат на демократичното управление на страната. Това е преврат срещу гражданското общество. Ние сме български граждани и е наше право да имаме възможността да гласуваме.

 
zemia1rw.png
 
ЗА ЗДРАВЕТО
Специализирани хирургични прегледи ще има в панагюрската болница до края на март
Хирурзите от МБАЛ „Събо Николов“ се включват в кампанията „Дни на отворените врати“ с безплатни прегледи, касаещи хора с хирургични проблеми и индикации за оперативно
Ракът може да се крие в гените ни
Как да се предпазим от рак? Какво да ядем и пием, как да живеем? Все повече хора си задават ежедневно тези въпроси, а учени и лекари работят неуморно в търсенето на лечебна формула срещу коварната болест.
Но дали отговорът не е другаде?

Високоспециализирани консултации ще има в панагюрската болница от германски професор
Пациентите с онкологични заболявания в панагюрската болница, имащи нужда от специални консултации, ще могат да разчитат на компетентното мнение на проф. Кристиян Манеголд. Той ще бъде част от създаващия се туморен борд с международно участие, който ще определя лечението на онкопациентите, съобщиха от лечебното заведение.
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.

Време за изпълнение: 0.1981 сек., 0.1040 от тях за заявки.