RSS емисии 
 Мобилна версия

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Още новини от Пазарджик и региона  [1] 2 3 ... 705 706 707
 
     

ПОЛУЧЕНО ОТ ВАС:
@  
         На 16 май 2015 година представителна група от общинската организация на СОСЗР  в Карлово  пристигна в  Пазарджик . Запасните офицери и сержанти посетиха  военния клуб и се срещнаха и обмениха опит с колегите си от местната организация в града.Председателите им информираха присъстващите за дейността си и задачите които изпълняват във връзка с 25 годишнината от възстановяване на СОСЗР. Дискутираха  работата си по патриотичното възпитание на подрастващото поколение.
@  
 „БДЖ – Пътнически превози” ЕООД ще осигури безплатно пътуване до София на 12 абитуриенти от Домове за деца, лишени от родителска грижа, и техните ръководители. Инициативата се осъществява съвместно с Асоциация „Милосърдие – майка Мария”, която всяка година организира благотворителен абитуриентски бал в столицата. 
@  
За първи път в България вече е възможно кандидатстването за финансиране по оперативните програми на Европейския съюз да се извършва по изцяло електронен път. Пилотно са отворени 

Последни теми във форума
  Тема Автор Преглеждани Отговори Последен отговор
Няма наови съобщения Продавам Opel corsa 1.2 (Пазарджик) Ivanov 33 0 -
 
Няма наови съобщения БУСОВИ ГУМИ 185R/14C ЛЕТНИ (Пазарджик) Ivanov 329 0 -
 
Няма наови съобщения Летни гуми -ниски цени -15лв/бр (Пазарджик) Ivanov 376 0 -
 
Няма наови съобщения ТЪРСЯ ПОМЕЩЕНИЕ ПОД НАЕМ (Пазарджик) Ivanov 538 0 -
 
Няма наови съобщения Продавам опел корса 1.2 (Пазарджик) Ivanov 1234 0 -
 
Теми: 171 | Отговори: 81 | Преглеждани: 109857
 
ЗА ЗДРАВЕТО
За първи път на живо в Пловдив операция на глаукома чрез вътреочен имплант
За първи път в България бе демонстрирана на живо съвременна операция на глаукома чрез поставяне на вътреочен имплант. Това се случи в рамките на Годишната среща на Съюза на очните лекари в България, която приключи днес в Пловдив. Събитието е най-големият научен форум в офталмологията и се провежда за 18-ти пореден път.
Общобалкански протест за правото на информиран избор за ваксинациите
Общобалкански протест за правото на информиран избор за ваксинациите се организира в България, Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Словения и Хърватия. Той е насрочен за 10 май 2015 г. от 12:00 часа.

Около 10 автомобила годишно се преустройват за шофьори с увреждания
Ежегодно за нуждите на  шофьори с физически увреждания се преустройват 10-12  автомобила. Това съобщиха от „ВИП Плюс Медикотехническа лаборатория“, която е лицензирана от Агенцията за хората с увреждания да прави такива преустройства. Цената е между 600 и 1 200 лв., като до този праг разходите могат да се финансират от Агенцията за социално подпомагане. 
СПРАВОЧНИК
pz_history.jpgoic14.png
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Този сайт използва e107, който се разпространява с условията залегнали в GNU GPL Лиценза.
Реклама
Време за изпълнение: 0.4058 сек., 0.2632 от тях за заявки.