pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Директорът на ОДМВР-Пазарджик се срещна с новия кмет на Пещера Николай Зайчев
pamedia , понеделник 16 ноември 2015 - 15:33:35 // коментари: 0


ПещераДиректорът на ОДМВР-Пазарджик Старши комисар Йордан Рогачев посети Пещера за опознавателна среща с новоизбрания кмет на общината  Николай Зайчев, съобщиха от Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Полицейският шеф благодари за включването на сградата на местното управление за ремонт по Оперативна програма „Региони в растеж” и информира Зайчев, че от негова страна договорът за дейността по енергийната ефективност е подписан.
Освен това ст.комисар Рогачев призова кмета на Пещера да обърне повече внимание на възможностите за организиране и осъществяване на видеонаблюдение. На първо време камери може да следят за опазване на обществения ред в централната градска част и най-уязвимите места в града,коментира полицай №1 в областта.
Пред градоначалника директорът на ОДМВР похвали работата на РУП-Пещера, които са с едни от най-добрите резултати в областта. На територията, обслужвана от полицейското управление има най-висока разкриваемост на престъпленията, но и най-ниска престъпност, отчете ст.комисар Рогачев.

Подобни срещи с останалите кметовете на общини в региона ще бъдат проведени до края на месеца, уточнява говорителят на Дирекцията Мирослав Стоянов.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1039Време за изпълнение: 0.4673 сек., 0.3891 от тях за заявки.