pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Регионалният съвет за развитие ще заседава в Панагюрище
pamedia , понеделник 14 декември 2015 - 16:10:53 // коментари: 0


На 15-и и 16 декември 2015 г. в град  Панагюрище ще се проведе съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет на Южен централен район под председателството на областния управител на Пазарджик Трендафил Величков.
Д-р Емилия Войнова – директор на дирекция в Министерство на труда и социалната политика ще информира присъстващите за състоянието и тенденциите в демографското развитие на Южен централен район. Светлан Карталов – главен секретар на Областна администрация Пазарджик, ще направи презентация на тема „Неравенство, бедност и социално изключване в Южен централен район“.

На заседанието ще бъдат представени Методически указания за изготвяне на концепциите и схемите за пространствено развитие от доц. д-р Стелиян Димитров – ръководител на проекта от „Географика“ ООД.
Г-н Никола Белишки – кмет на община Панагюрище ще информира членовете и гостите на Съвета за постъпилите предложения за промени в Закона за публично-частното партньорство.
Александър Бойков – главен експерт в Министерството на икономиката ще представиоперативна програма „Инициатива за малки и средни предприятия“ 2014-2020 г.
На заседанието ще бъдат актуализирани представителите от Регионалния съвет за развитие на Южен централен район в комитетите за наблюдение на оперативните програми за период 2014-2020г., след проведените избори за местна власт.
В края на работната среща се предвижда гостите да разгледат Панагюрското златно съкровище.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 386Време за изпълнение: 0.9229 сек., 0.8472 от тях за заявки.