RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
75 екипа на EVN в готовност за справяне с аварии по празниците

Общо 75 дежурни екипа на EVN България са в готовност да реагират при необходимост от отстраняване на евентуални аварии по време на предстоящите коледни и новогодишни празнични дни. Дружеството има възможност за включване на допълнителен брой сътрудници и техника при извънредни ситуации, както и да активира специален кризисен щаб. EVN България ще отдели внимание също и на местата, където по празниците се събират повече хора – зимни курорти, туристически центрове, вилни зони и други.

Както всяка година дружеството няма да извършва планови ремонти дейности по време на официалните почивни дни. Такива ще бъдат извършвани само в случай на спешна необходимост с цел гарантиране сигурността на доставките.

Като част от текущата подготовка за работа през зимата дружеството е доставило по места техника, инструменти и материали с оглед осигуряване на авариен резерв. В това число влиза и доставка на специализирана механизация – високопроходими автомобили, автовишки, моторни шейни, както и АТВ за труднодостъпните райони. Дежурните екипи поддържат връзка с денонощно функциониращите два специализирани диспечерски центъра на EVN България за управление на електроразпределителната мрежа, откъдето се осъществява текущ контрол и мониторинг на съоръжения.

В случай на прекъсване на снабдяването клиентите могат да ни сигнализират на специализираната денонощна линия за повреди 0700 1 0007. При избиране на 0700 1 0007 клиентите могат да получат информация за вече известни аварии. По този начин не е необходимо клиентът допълнително да се свързва със сътрудник от телефонния център, за да предостави информация за липса на захранване в изброените населени места, тъй като аварията е регистрирана и се работи по нейното отстраняване.

Тази страница е видяна: 426

 Публикувано от: pamedia на вторник 22 декември 2015 - 17:09:20

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Община Пещера разкрива дарителска сметка за справяне с коронавируса
Незаконен самоделен пистолет са иззели полицейски екипи при справяне със скандал
Ученици тренираха заедно с пожарникари как да се справят при бедствия и аварии
Аварии прекъснаха водоподаването по четири улици в Пазарджик и в село Огняново
В розариума на острова ще се проведе ученическо състезание за защита при бедствия и аварии
Областният на Пазарджик: Необходима е национална програма за превенция от бедствия и аварии
Пътищата са почистени и опесъчени в Пещерско, отстраняват се аварии на уличното осветление
Пещера е домакин на първата транснационална среща по проект „Две минути и половина до полунощ – Иновативен образователен подход за справяне с проблемите на изменението на климата в основно училище“
От сергия във Велинград са иззети 24 фалшива екипа “Adidas” и “Nike”
Съветът за младежка политика търси нови попълнения за екипа сиТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5536 сек., 0.4723 от тях за заявки.