pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Десислава Костадинова беше сигнализирана за финансови злоупотреби в Батак. Народният представител се срещна с жители и на Пазарджик, Пещера, Брацигово
pamedia , петък 24 юни 2016 - 11:26:23 // коментари: 0


Десислава Костадинова, Народният представител от ГЕРБ-Пазарджик Десислава Костадинова проведе поредица от приемни дни в Пазарджик, Пещера, Брацигово и Батак. Традиционно хората потърсиха Костадинова за споделяне и търсене на решение на лични проблеми, основно свързани с трудното намиране на работа в по-малките общини.

В Батак беше подаден и сигнал за финансови злоупотреби в Община Батак, който ще бъде предаден на компетентните органи, съобщиха от партийния офис в Пазарджик. От там отказаха да представят повече подробности и да коментират, тъй като тече финансов одит, сигнализирани са органите и първо те трябва да си свършат работата.

Десислава Костадинова бе поканена да направи приемна и в баташкото село Нова махала. Народният представител ще посети населеното място  на 4 юли, за да се срещне с неговите жители и симпатизантите на ГЕРБ. Същия ден Костадинова ще има приемна и в най-младата община Сърница.

«Понякога има общини, в които хората се страхуват да изказват на глас нередностите, които срещат. В по-малките населени места те се притесняват от реакцията на местната власт. Аз обаче искам да им кажа да не се страхуват, а да ни предоставят информация и там, където има злоупотреби и проблеми, да можем да алармираме съответните органи», коментира Костадинова.

Десислава Костадинова участва и в среща с населението на пещерското село Капитан Димитриево. Срещата бе в широк формат - в нея участваха кметът на Община Пещера Николай Зайчев (ГЕРБ), председателят на Общински съвет Пещера д-р Цветана Лепарова (ГЕРБ) и общинският съветник от ГЕРБ Илиян Петров. Целта беше да се чуят проблемите на хората, които да могат директно да питат представителите на институциите.

По време на срещата Костадинова получи многократно благодарности от жителите на селото, за това, че винаги с готовност им съдейства, когато е необходимо. Десислава Костадинова участва в аналогична среща и в другото село от община Пещера Радилово.


Десислава Костадинова, Батак,

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1560Време за изпълнение: 0.3975 сек., 0.3217 от тях за заявки.