RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Мастер Шао ще представи за първи път у нас ПайдаЛаджин – метод за самолечение и поддържане на здраве и дълголетие
Един от най-известните холистични лечители в света днес - мастер Хончи Шао пристига България за първи път по покана на българската преподавателка по кинезиология Лазарина ван Ооствеен, която за последните 2 години посещава семинарите по ПайдаЛаджин в Йоханесбург, Южна Африка.
Мастер Шао комбинира два от най-древните китайски метода за лечение, които станаха хит по цял свят, благодарение на доказаните си резултати при лечение на редица тежки заболявания, за които съвременната медицина все още не е открила лек.
Преди броени дни китайският метод за самолечение ПайдаЛаджин бе официално одобрен от Китайският Национален Комитет за Здравната Индустрия (CNHIC документ № 019 (2016 г.),  като легитимен начин за лечение, който ще бъде активно  промотиран от официалните власти в Китай. Въз основа на оценка от експерти, методът ПайдаЛаджин е бил включен като иновативен проект за здравна индустрия в Китай. Проектът ще бъде промотиран и развиван през следващите три години (16-ти май 2016 -15 Май 2019).
Житейският път на Мастер Шао звучи като сценарий на холивудски филм. По професия той е инвестиционен банкер - работи на Wall Street  в Хонг Конг в продължение на над 10 години. На 40-годишна възраст, Шао написва книгата „Секс и ценни книжа” – първият роман на китайски, описващ живота на инвестиционните банкери, който бързо  става бестселър. През 2006 г. се присъединява към екипа на филмовия режисьор Анг Лий, за да напише концептуално предложение за церемониите по откриване и закриване на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. и именно идеите на неговия екип са избрани. След това, поредица от събития го карат да се впусне в безпрецедентно изследване с цел преоткриване на китайската култура и изучаване на знанията на майсторите на Класическата китайска медицина (ККМ). След продължително изследване на някои от най-древните китайски методи за лечение, мастер Хончи Шао избира да посвети живота си на популяризирането на две от най-ефективните и лесни за усвояване практики за самолечение – Пайда и Ладжин. “Всички традиционни източни терапии, които изучих и практикувам са ефикасни, но сложни и са средство за пасивно лекуване приложено от друг. ПайдаЛаджин е комбинация от два метода, които са безопасни, прости и ефективни за самолечение, като важно тяхно предимство е, че са достъпни за всички – всеки може да се научи да ги прилага и да се лекува сам”, разказва Мастер Шао и допълва, че методът за самолечение ПайдаЛаджин многократно е доказал ефективността си в над 80% от хроничните заболявания, за които западната медицина все още не е намерила лек. В своята практика мастер Шао успява да помогне на десетки терминално болни пациенти, включително такива в последен стадий на ракови заболявания. Пълното възстановяване на 86 годишен пациент в последен стадий на рак на простатата, както и други необясними за съвременната медицина случаи са описани в книгата му “Самолечение с ПайдаЛаджин”, където са приложени и медицински изследвания доказващи, че след практикуване на метода редица пациенти оздравяват напълно. Посредством прилагането на китайските методи Пайда /шляпане/ и Ладжин /разтягане/ се наблюдават и следните ефекти, както при здрави, така и при болни хора:

-Извличане на отровните отпадъци от тялото
-Възстановяване на функциите на сухожилията
-Подобряване на свободното протичане на жизнената енергия
-Възстановяване на вродената сила за естествено самолечение на организма
-Подобряване на цялостното здраве, жизненост и красота
-Забавяне на стареенето и поддържане на здраво тяло и дух

Мастер Хончи Шао ще изнесе лекция и демонстрация на метода ПайдаЛаджин и ще представи най-новата си книга “Самолечение с ПайдаЛаджин” на 3 юли в зала 10 на НДК от 15.00 часа и на 6 юли в зала 10 на НДК от 18.00 часа. От 9 до 15 юли мастер Шао и екипът му ще проведат  практически семинар по “ПайдаЛаджин”  в Бакьово Ритрийт Център, на 40 км от гр. София.

За мастер Хончи Шао
Роден в град Сонгзи, провинция Хубей, Китай. Посветен на разпространението на метода за самолечение ПайдаЛаджин по целия свят. През 1990 г. получава магистърска степен и впоследствие работи като инвестиционен банкер в САЩ и Хонг Конг в продължение на повече от десетилетие. На 40-годишна възраст, Шао, заедно с приятеля си Ху Йеби написват книгата „Секс и ценни книжа“《股色股香》(заглавие на английски: Sex and Stocks) – първият роман на китайски, който описва живота и работата на инвестиционните банкери. Романът бързо става бестселър сред световната китайска общност.През 2006 г. се присъединява към екипа на филмовия режисьор Анг Лий, за да напише концептуално предложение за церемониите по откриване и закриване на Олимпийските игри в Пекин през 2008 г. и именно идеите на неговия екип са избрани. Целият свят гледа тяхното произведение на изкуството, посветено изцяло на представянето на китайската култура. След това, поредица от събития го карат да се впусне в безпрецедентно изследване с цел преоткриване на китайската култура и изучаване на знанията на майсторите на Класическата китайска медицина (ККМ). С мъдростта на учен и духа на изследовател, Шао пътува до всички възможни кътчета по света, откривайки и учейки се от много майстори-лечители. Изучава множество терапии, които са се считали за изгубени, включително Пайда, Ладжин, акупресура, акупунктура, наместване на костите и игла-нож. Оттогава, Шао се посвещава на разпространението на тези съкровища и особено на най-простите – Пайда и Ладжин. Останалите терапии вършат чудеса, но въпреки това са доста сложни и са средство за пасивно „лекуване, приложено от някой друг“, а не безопасни, прости и ефективни методи за „самолечение“, достъпни до всички. Шао вярва, че ние сме най-добрите си лечители. За да разпространява тези терапии и да даде възможност на хората да се самолекуват, Шао създава бестселъри като Пътят към Излекуване (Journey to Cure), сега с променено заглавие - Пътят към Самолечение (Journey to Self-Healing), и книгата Самолечение с ПайдаЛаджин (PaidaLajin Self-Healing), която има версии на опростен китайски в континентален Китай, традиционен китайски в Тайван, на английски в Сингапур и киндъл версия на няколко езика в Амазон. Сега той пътува по света, изнася лекции, организира семинари и прави демонстрации по различни поводи с цел разпространение на самолечението с ПайдаЛаджин. Местата, които е посетил включват многобройни градове в Китай, Индия, Индонезия, Сингапур, Малайзия, Австралия, Великобритания, Франция, Германия, Швейцария, Канада, САЩ, Южна Африка.

Повече за гостуването на мастер Хончи Шао в България вижте тук:
www.kinesiologysa.com/paidalajinbg
или  тук:www.facebook.com/PaidaLajin-BG-1011942528902168/?fref=ts
Гледайте интервю с мастер ХончиШао в превод на българси език тук:
www.youtube.com/watch?v=btEsQPu4JHU


 


Тази страница е видяна: 1245

 Публикувано от: pamedia на понеделник 27 юни 2016 - 15:58:54

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Революционен метод за коригиране на астигматизъм за първи път е приложен в Пловдив
На церемонията „Спортист на годината `2012” в Панагюрище за първи път ще има и награди за "Спортно дълголетие"
„Асарел-Медет” АД представи фирмената си политика за безопасност и здраве при работа на национална конференция
„Асарел Панагюрище Здраве” - със сертификат за инвеститор първи клас, заради инвестицията във високотехнологична болница
Министреството на труда предоставя автобус Рено Мастер за потребителите на Комплекса за социални услуги
Нов метод за за учене чрез игри прилагат в ПМГ „К.Величков“
Д-р Н. Пенчев: В борбата с туберколозата няма по-добър метод от диспансерния
Дали цитонамазката е най-добрият скринингов метод за рака на маточната шийка?
Стрелча има готовност за зимното поддържане на пътищата
Най-новият и ефикасен метод за борба с дископатиите и дисковите хернии - вече и в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.9860 сек., 0.9020 от тях за заявки.