pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Катастрофиралите кон с каруца без каруцар и кола на Околовръстното на Пазарджик (снимки)
pamedia , вторник 26 юли 2016 - 12:57:56 // коментари: 0


ПазарджикНяколко минути след пътнотранспортното произшествие, при което препускащ впрегнат в каруца кон без каруцар блъсна кола на Околовръстния път на Пазарджик при светофара с ул. "Димчо Дебелянов", на мястото вече се беше събрала една четвърт от махалата. По-голяма част от тях бяха дошли с допълнителна впрегатна сила, която кротко пасеше от изгорялата от слънцето трева край оградата на "Технополис".


"Нишо не се е случило, омитайте се" - с тези думи ни посрещнаха хората с каруците, застанали от едната страна на околовръстния път, а от другата беше полицейската кола и блъснатата кола на съпруга на един от известните в Пазарджик бизнесмени. За радост, инцидентът е без човешки жертви, а многобройните близки на каруцаря твърдят, че и конят не е пострадал.
Впрегнатото животно се е движело от Острова по околовръстния път, като е случило на зелен светофар при острова, но на следващия светофар - при "ЯВОР", конят е пресякъл на червено, последвала е лека катастрофа благодарение на вниманието на водачката на блъснатото ауди.
За времето от 5 минути, в което репортерският ни екип беше там по околовръстния път - "Стефан Стамболов", мина още една каруца, чийто каруцар беше стъписан от събралото се множество хора и животинска сила край кръстовището. Пътят е нормално проходим. 
ПазарджикПазарджикПазарджик


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2740Време за изпълнение: 0.4621 сек., 0.3885 от тях за заявки.