pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Стрелча днес празнува
pamedia , събота 30 юли 2016 - 09:10:44 // коментари: 0


СтрелчаДнес е празникът на Стрелча.  В поздравителното си обръщение към гражданите, публикувано на сайта на общината,  кметът на Стрелча Стойно Чачов заявява: "Заедно да празнуваме днес,  но и заедно  да споделяме трудности и успехи в бъдеще.  Нека  все така, с достойнство и мъдрост, да  пазим традициите  и да работим за авторитета на града ни, за превръщането му в желано място  за живот, в приветлив и гостоприемен дом, не само за нас, но и за нашите деца".


Празникът започва от 10:00 часа - в Спортния комплекс ще има състезание по плуване , от 11:30 ч. е надпяване с участието на самодейни състави от Стрелча, а от 16:00 часа - традиционни илинденски борби.
От 18:30 часа в Посетителския информационен център ще бъде открита изложба, посветена на стрелчанския художник Мильо Балтов. 

Вечерният празничен концерт е с участието на поп певицата Рени, а също местната самодейна танцова формация "Усмивки", както и смолянския гайдарски състав "101 каба гайди". Официалното откриване на Празника е от 19:15ч. на площад "Дружба", а концертът започва веднага след това и ще завърши с празнични илюминации.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 695Време за изпълнение: 0.4259 сек., 0.3489 от тях за заявки.