pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Институциите броят оставащите дни до операция EDWARD
pamedia , събота 17 септември 2016 - 15:15:36 // коментари: 0


21 септември, Пазарджик, В подкрепа на кампанията EDWARD /European day without a Road Death/, Областна администрация гр. Пазарджик и организации от състава на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата подкрепиха европейската операция в партньорство с ГД „Национална полиция“ към МВР, главен координатор на национално ниво.

    По предложение на Европейската мрежа на службите на пътна полиция ТИСПОЛ, 21 септември е обявен за Европейски ден без загинали на пътя, който е един от начините за включване на европейските служби на пътна полиция в Европейската седмица на мобилност, която тази година се отбелязва от 16 до 22 септември.

    Подкрепяйки кампанията, Областна администрация – Пазарджик, общини и организации ще публикуват в интернет страниците си линкове към брояча на оставащите дни до старта на операция EDWARD https://press.mvr.bg/NEWS/news160916_02.htm
https://www.tispol.org/

    Областната комисия по безопасност на движението по пътищата – област Пазарджик отправи призив към всички хора за запазване на човешкия живот, не само на този ден и в тази седмица.

Към призива се присъедини и Регионалната здравна инспекция, която на самия 21.09.2016 г. в централната градска част ще проведе съвместно интерактивно обучение с Младежки БЧК за безопасността в пътното движение, а в дните от 16-и до 19-и септември такива обучения ще се провеждат в училищата от общините Септември и Пазарджик.


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 838Време за изпълнение: 0.5866 сек., 0.5109 от тях за заявки.