pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
ГЕРБ изключи свой съветник в Септември, намушкал предната нощ 40-годишен
pamedia , петък 27 януари 2012 - 12:38:03 // коментари: 0


 С  решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ от снощи се прекратява членството в партията на Лазар Николов Влайков.
Оказа се, че 38-годишният общински съветник в Септември е нападателят, намушкал  многократно с нож в областта на цялото тяло 40-годишния Тодор С. от Пазарджик по-миналата нощ.
Инцидентът се разиграл  на пътя между септемврийските села Бошуля и Карабунар около 02.00ч. след полунощ на 25 януари. Тогава лекият автомобил „Пежо”на Тодор и „БМВ” с водач 27-годишната А.П. от Виноградец, се засекли докато пътували един зад друг.
Така между водачът на френското возило и возещият се до 27-годишната Лазар Влайков възникнал скандал. Разпрата бързо се разгорещила, в резултат на което Влайков нанесъл на опонента си множество порезни рани в областта на цялото тяло.  Пострадалият е транспортиран и настанен по спешност с опасност за живота в УМБАЛ „Свети Георги” в Пловдив, където състоянието му е стабилизирано.
Изпълнителната комисия на ГЕРБ настоява  Влайков  да подаде молба за прекратяване на задълженията му като общински съветник в гр. Септември, съгласно подписаните от него Договор и Декларация за открито управление и политическа лоялност.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1243Време за изпълнение: 0.3879 сек., 0.3141 от тях за заявки.