pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Нормално започна изборният ден на територията на област Пазарджик
pamedia , неделя 06 ноември 2016 - 08:14:08 // коментари: 0


ПазарджикНа територията на област –Пазарджик изборният ден започна нормално, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Всички изборни секции, които снощи бяха поети под полицейска охрана, тази сутрин са предадени на РИК и секционните избирателни комисии в региона.

Над 600 служители от структурните звена на МВР осигуряват охраната на изборните секции, обществения ред, реагирането на сигнали, охраната на изборните материали и пожарната безопасност. По време на изборите полицейските служители са разположени вън от секциите, като няма да допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, както и въоръжени и носещи предмети, опасни за живота и здравето на гражданите. При необходимост и след постъпило искане от страна на председателя на секционната избирателна комисия служителите на МВР могат да окажат съдействие за възстановяване на реда и спокойствието в секцията.

Звено „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Пазарджик и полицейските управления в Пещера, Велинград, Панагюрище и Септември ще съдействат на българските граждани, които не притежават валидни документи за самоличност, да упражнят правото си на глас в изборния ден. За времето от 1 ноември до момента служителите на звеното са издали общо 78 удостоверения за гласуване.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1157Време за изпълнение: 0.4457 сек., 0.3715 от тях за заявки.