pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
С около 30 минути закъснение се движат автобусите от Благоевград и Гоце Делчев, градският и междуградски транспорт в района на Пазарджик се движи по график
pamedia , петък 06 януари 2017 - 10:33:02 // коментари: 0


ПазарджикПлацът на Автогарата, паркингът, секторите, както и подходите към транспортното съоръжение са почистени, съобщиха от . Движението на пътниците и автобусите се осъществява безпроблемно. Чакалнята е отоплена. Сайтът на АПИ се срина, а телефонът за актуална информация „работи“ на режим изчакване. Въпреки това диспечерите на Автогарата поддържат непрекъснат контакт с шофьорите на превозните средства и подават актуална информация на всички пътници.
Първият за деня курс на автобуса от Пазарджик за Велинград в 08:30 часа беше отменен от превозвача "Чепиноавтотранспорт", заради натрупания сняг в курорта. Автобусите от Благоевград и Гоце Делчев се движат с около 30 мин. закъснение. Въпреки, че от пътната агенция обявиха снощи, че е затворен пътят Велинград – Юндола – Якоруда, автобусите се движат по трасето и не се налага да ползват обходни маршрути. Автобусите от Кюстендил и Девин се движат с около 10 минути закъснение. Автобусите по останалите направления се движат по график. Всички тролейбуси се движат по график. Автобусите от градския транспорт също. Над 20 превозни средства обслужват жителите и гостите на града в този момент. 

 

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 659Време за изпълнение: 0.4508 сек., 0.3762 от тях за заявки.