pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Маратон от кръгли маси с водещи експерти по темите организира ГЕРБ
pamedia , събота 11 март 2017 - 09:19:33 // коментари: 0


ПазарджикСлед успешно преминалата първа Кръгла меса  по проблемите в сферата "Сигурност, обществен ред и правосъдие", с участието на зам.председателя на партията Цветан Цветанов, ГЕРБ организира още четири подобни форума в конферентната зала на гранд-хотел „Хебър“  в  Пазарджик.

Първият от тях ще е на  15 март /сряда/ от 15.00 часа .  Темата на форматната дискусия ще е „Регионално развитие“, с участието на Лиляна Павлова, водач  на листата на ГЕРБ във Варна и министър на регионалното развитие в  двата кабинета  на ГЕРБ, водачът на листата в 13 МИР Пазарджик Екатерина Захариева и кандидатите  за народни представители от листата на ГЕРБ.

На 16 март/ четвъртък/ от 14.00 часа ще се проведе кръгла маса на тема „Здравеопазване“ с участието на д-р Даниела Дариткова, водач  на листата на ГЕРБ в област Смолян, Екатерина Захариева, водач на ГЕРБ в 13 МИР Пазарджик и кандидатите от листата за народни представители. Покани за участие са изпратени до лекари от  всички  лечебни заведения в област Пазарджик.

На 20 март /понеделник/  от 11.00 часа  ще се проведе кръгла маса на тема „Земеделие“ с участието на Васил Грудев, заместник министър в правителството „Борисов две“, Екатерина Захариева, водач  в 13 МИР Пазарджик и кандидатите от листата на ГЕРБ.

За 23 март /четвъртък/ се очаква и Йорданка Фандъкова, кмет на София,  за участие в кръгла маса на тема „Образование“.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 520Време за изпълнение: 0.4505 сек., 0.3670 от тях за заявки.