pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Искра Михайлова се срещна с жените от село Побит камък
pamedia , петък 24 март 2017 - 19:09:45 // коментари: 0


ДПС, Побит камък, В последния ден от предизборната кампания на парламентарни избори 2017 Искра Михайлова и членове на Движението за права и свободи посети село Побит камък. Там тя се срещна с жените от населеното място. Кметът  на селото Антон Мехов  пред гостите  заяви, че вече са осигурени обещаните материали за ремонта на улици в населеното място.
Стартира и подмяната на водопроводната система в селото. „Нищо в Побит камък не е правено повече от 60 години, но сега благодарение на находчивостта на община Сърница,  лобито на Движението за права и свободи и лично евродепутатът Искра Михайлова всичко това, което ни обещават години наред в различни предизборни кампании се случва“.  Областният лидер на ДПС Юмер Хамза заяви, че село Побит камък е поредното малко населено място, в което има мащабни ремонтни дейности благодарение на кметовете на ДПС и съдействието на партията, и нейните депутати. „През годините не веднъж доказваме, че Движението за права и свободи мисли за хората в малките села и е до тях не само по време на избори“, категоричен бе Хамза. Той заключи, че е убеден в разумното гласуване на жените от Побит камък тази неделя. На финала на срещата и гостите, и домакините бяха категорични, че правилният избор на 26 март е ДПС  - № 9 в интегралната бюлетина.
ДПС, Побит камък,ДПС, Парламентарни избори 2017,


КУПУВАНЕТО И ПРОДВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 686Време за изпълнение: 0.4227 сек., 0.3445 от тях за заявки.