pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Най-големият строителен хипермаркет в България ще бъде открит в събота в Пазарджик
pamedia , петък 09 юни 2017 - 15:55:15 // коментари: 0


Пазарджик
С последното си разширение до над 12 хиляди кв.м. площ хипермаркет "КРЕЗ" стана най-големият строителен хипермаркет в България. Официалното му откриване е утре, събота, 10 юни, от 12:00 часа. Константийски епископ Яков ще отслужи водосвет, а след откриването Иван Звездев ще демонстрира кулинарни умения.

Освен с 80-те хиляди стоки за дома и строителството, комплексът може да се похвали с ресторант, автомивка и център за обслужване на автомобили, аптека, магазин за компютри, аксесоари и черна техника. Съвсем скоро се очаква да отворят врати стрелбищен комплекс и магазин за риболов. Стрелбищният комплекс е най-модерният и професионално оборудван в България, включващ закрито стрелбище и оръжеен магазин. Разполага с общо 8 стрелкови коридора и възможности за практикуване на динамична стрелба, спортна стрелба, еърсофт, стрелба с лък, прострелка на оръжие и др. Риболовният магазин ще предлага пълна гама съоръжения, техника, аксесоари и екипировка за риболов.

“Всичко от едно място в приятна и разнообразна обстановка“ – това е амбицията на КРЕЗ. Търговският комплекс се очертава като място където цялото семейство може да открие нещо за себе си и да прекара приятно свободното си време. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 12786Време за изпълнение: 0.5208 сек., 0.4474 от тях за заявки.