pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
"Костал" приключва строителството на завода си в Пазарджик, набира работници и служители
pamedia , петък 21 юли 2017 - 17:14:02 // коментари: 0


Пазарджик

Окончателното приключване на строителните работи на площадката на новия завод на немския концерн "Костал" е въпрос на броени дни. В момента се довършва инфраструктурата около новия завод - изградени са нови паркинги, подготвят се зелени площи.

Новият завод на мястото на бившия ЗММ "Металик" вече изпълнява производствената си програма. Той е изграден по най-високите технологични стандарти за производство на продукти за автомобилната индустрия. През април успешно приключиха 72-часовите проби. Набирането и обучението на работници и служители започна малко по-рано. Първите 100 бяха изпратени на обучение във фабриката на "Костал България Аутомотив" в Смолян.

Генералният мениджър Йоахим Грабовски, който е и управител на "Костал България Аутомотив" сподели, че до края на годината в завода трябва да работят 500 човека, а до следващата - още 1000.

"Костал" е концерн с над 17 хил. служители по цял свят и оборот от над 2 млрд. евро. За завода в Пазарджик от изключително значение са мотивирани специалисти - оператори на поточна линия, монтажници, инженери, техници, производствени анализи, настройчици, организатори производство, специалисти по техническа поддръжка и др.

От международната производствена компания предлагат:
  • Твърдо месечно възнаграждение, пълни осигуровки, месечни бонуси.
  • 8-часови работни смени.
  • Безплатен транспорт.
  • Модерна и професионална работна атмосфера. Възможности за кариерно развитие.
  • Постоянна работа в международна компания с високи професионални стандарти.
Пазарджик

Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3485Време за изпълнение: 0.5092 сек., 0.4355 от тях за заявки.