pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Две НПО-та ще бъдат настанени безвъзмездно в общински имоти за 5 и 10 години
pamedia , понеделник 20 февруари 2012 - 16:42:00 // коментари: 0


На предстоящото заседание на Общинския съвет в Пазарджик на 23 февруари 2012 г ще бъдат подложени на гласуване две предложения за безвъзмездно предоставяне на общински помещения на две неправителствени организации.
Едното предложение е за настаняване на Фондация с общественополезна дейност „Съпричастие – Пазарджик” с председател Лазар Атанасов Додников.

Фондацията е регистринана през 2011 година и искането й е с цел изграждане на рехабилитационен център за рехабилитация на хора със зрителни увреждания и съпътстващи заболявания.
Целесъобразно е върху имота да се учреди без търг или конкурс безвъзмездно право на ползване за срок от пет години, е становището на кмета Тодор Попов. Предлагания имот се намира на ул. „Пловдивска“ №2, етаж 4.
Второто предложение е за безвъзмездно настаняване за срок от 10 години на Сдружение с обществено полезна дейност „ПАРТНЬОРИ – ДИТ” в общински имот от 153 кв.м. в с. Звъничево.
Сдружението е регистрирано от 2008 г. и е дългогодишен партньор на общината. В момента в имота то предоставя социалната услуга „Дневен център за възрастни хора с увреждания“ - с капацитет 40 места. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1427Време за изпълнение: 0.5347 сек., 0.4601 от тях за заявки.