RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Рени Камберова поема спорта в Пазарджик

Пазарджик

Сдружение "Пазарджик спортува", оглавявано от Ренета Камберова, ще изготвя, реализира и контролира цялостната политика но Община Пазарджик в областта на спорта. Това стана ясно на пресконференция по-рано днес, на която кметът Тодор Попов представи иновативния подход  и избора си на лице, което да представлява пазарджишкия спорт.
"Това, че тя на тези скромни житейски години, не и спортни, е с толкова много индивидуални и отборни отличия я прави спортен фактор не само на национално, но и на световно ниво.
Второ -  в общуването си с нея, съм стигнал до извода, че тя има освен спортно-технически, но и емоциално-волеви качества, които ще и помогнат в тази дейност.
От решаващо значение е и желанието й да бъде полезна  в реализацията на нашата стратегическа цел, която преследваме, а това е развитието на нов тип спортна философия за нашата община." Така Тодор Попов мотивира избора си Рени Камберова да бъде лице на спорта в Пазарджик.

А новата философия ще се изразява в изготвянето на дългосрочни концепции от клубовете и получаване на подкрепа от Общината в зависимост от постигнатите резултати. Камберова в най-скоро време трябва да представи цялостна стратегия за развитието на спорта в общината - като се започне от детските градини, през училищата и се стигне до професионалните клубове.
Мисля, че тя може да се справи - от тук нататък, всички които искат да бъдат партньори на Общината, трябва да убедят нея, а тя да убеди мен, поясни  ролята на изтъкнатата гимнастичка  в посредничеството между структурите от спортната сфера и общинското ръководство.

Съвсем в схематичен вид Ренета Камберова сподели намеренията си за предстоящата й отговорна работа. Тя започва срещи поотделно с всеки от клубовете, като идеята й е да ги оптимизира, така че да заработят още по-добре, ще постави акцент и върху масовия спорт, като ще се стреми да привлича изтъкнати спортисти, които да са пример за подрастващите.Тази страница е видяна: 1823

 Публикувано от: pamedia на вторник 26 септември 2017 - 16:42:56

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Горещо посрещане на Рени Камберова на летището снощи от група от Пазарджик
Рени Камберова и мажоретките от „Мистерия“ се срещнаха с деца, лишени от родителска грижа
Алеята на 10-те най-добри спортисти по идея на Рени Камберова и площадка за скейт тренировки бяха открити в парк "Писковец"
Главната медсестра на МБАЛ-Пазарджик поздрави колегите си с поема за COVID-19
Министърът на спорта пристига за Балканското по ММА в Пазарджик
Пазарджик - кандидат за Европейски град на спорта
Кметът на Пазарджик награди златното момиче на художествената ни гимнастика Ренета Камберова
Ренета Камберова: Винаги много съм се гордяла с Пазарджик и сега знам, че и той се гордее с мен
Рени ще пее на празника на Стрелча
В Брюксел официално обявиха Пазарджик за „Европейски град на спорта за 2020 г.“

ПГМЕТ


Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5639 сек., 0.4823 от тях за заявки.