RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Съветът за младежка политика ще развива личностните и лидерски умения на младите хора и в Пещера
Пещера
Съветът за младежка политика ще има клон в Пещера, съобщиха от неправителствената организация.  Инициативата за създаванвето е  на кмета Николай Зайчев. “В малките градове няма много възможности за разнообразни дейности за младежите. Познавам добре работата на Съвета за младежка политика и смятам, че това е един много удачен формат, който ще обогати обществения живот на нашите големи ученици, ще им отвори врати към един свят на интересни предизвикателства“, сподели за идеята си кметът.


Първоначално Зайчев събра на едно място директорите на СУ„Св.Климент Охридски“, ПГХВТ“Атанас Ченгелев“ и ПГЛПМ“Васил Левски“ и представители на Съвета. На тази среща бяха набелязани първите стъпки за организирането на структура в Пещера.

След това трите училища излъчиха свои представители, които се срещнаха с градоначалника и Александър Иванов, председател на Съвета за младежка политика, който ги запозна с дейността на организацията.
Представителите на училищата споделиха впечатленията си от своя роден град и дискутираха различни младежки проблеми. За тях предстои да преминат през запознаване с цялата система на организацията в Пазарджик, а първото им посещение на среща на колегите им в областния град предстои.

Съвет за младежка политика - Пещера ще цели да развие личностните и лидерски умения на младите хора и да създаде алтернативна среда за младежите в града.

Съветът за младежка политика е неправителствена организация, която цели да развива потребностите и интересите на младите хора, чрез младежко включване, граждански активност и неформално образование. За година и половина Съветът в Пазарджик реализира над 30 събития, включително семинари, обучения, конференции, инициативи и кампании. Сред най-успешните такива са TEDxPazardzhik, Пазарджик Експо - младежко изложение, различни публични дискусии с успяващи професионалисти, кампания “Зелен рай” и др.

ПещераТази страница е видяна: 675

 Публикувано от: pamedia на сряда 08 ноември 2017 - 17:09:19

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Съветът за младежка политика започва поредица срещи на младите с успели в своята професия хора
Съветът за младежка политика търси нови попълнения за екипа си
Съветът за младежка политика – с втора награда от „Иновации в политиката“
Съветът за младежка политика организира поредното си кафе на английски език
Съветът за младежка политика стартира кампания за набиране на нови членове
Във Виена Съветът за младежка политика бе удостоен с престижна награда на „Иновации в политиката”
Съветът за младежка политика организира публична дискусия с графичния дизайнер Пацо Димитров
Александър Иванов, Съветът за младежка политика и Община Пазарджик са финалисти в международната награда “Иновации в политиката”
Цецка Цачева в Батак: Младите хора трябва да излизат с реални умения от училище, за да отговарят на нуждите на бизнеса
Кутии за идеи за Пазарджик по инициатива на Съвета за младежка политикаТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5305 сек., 0.4729 от тях за заявки.