RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
IV "в" клас от НУ "В. Левски" е клас на месец декември
НУ

Четвърти „в” клас от НУ „Васил Левски” с класен ръководител Мариана Вълнарова е победителят за декември в конкурса „Клас на месеца” под мотото „Бъди отговорен – бъди в час”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.


Жури от членове на МКБППМН единодушно реши носителят на приза да е именно този клас, основавайки се на много добре аргументираната им номинация.

„Децата в класа са 21, от които 2 са от ромски произход. Те са приети от всички, приобщени са и никога не е изтъквано в отрицателна посока различието на етноса. У децата са изградени качества на взаимопомощ и сътрудничество, те са сплотен колектив, в който наистина присъства толерантността. Между тях няма агресия, жестокост, злоба, с които се сблъскваме всеки ден. Съумели сме да изградим дисциплина и атмосфера за ефективна работа, които предполагат и развиване на творческите заложби на децата”, посочва класната ръководителка.

В актива на ІV „в” клас е представянето на спектакъла „Празник на приказката” на Камерната сцена в драматично-куклен театър „Константин Величков”, като целта е възпитание в родолюбие и национални ценности. Класът участва в инициативата „Да допишем „Аз съм българче”, с желание участват в иновативни уроци.

Журито реши да присъди и специална грамота за проявена толерантност на ІV-ти  клас от ОУ „Стефан Захариев” с класен ръководител Гергана Георгиева. Отличието се дава за проявеното добронамерено и приятелско отношение към учениците от ОУ „Любен Каравелов”, които в момента се обучават в сградата на училище „Стефан Захариев”. Освен това четвъртокласниците проявяват толерантност и към своите различни съученици – дете в риск, отглеждано в приемно семейство и дете, дошло наскоро в класа.

Всички класове, номинирани в конкурса „Клас на месеца”, ще получат грамота за участие. Наградата – плакет „Клас на месеца” и грамотите, ще бъдат връчени на 20 декември от 14 часа във фоайето на Община Пазарджик.

Голямата награда в конкурса – еднодневна екскурзия в страната и призът „Клас на годината”, ще бъдат присъдени в края на учебната година.
СНИМКА: НУ "В. Левски" - Пазарджик


Тази страница е видяна: 1389

 Публикувано от: pamedia на вторник 19 декември 2017 - 17:01:21

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Иновативен клас от ОУ „Христо Ботев” е „Клас на месец март”
Второкласници от ОУ „Христо Ботев” са „Клас на месец декември” благодарение на иновацията „Да почувстваме математиката”
Трети „а” от ОУ „Св. Кл. Охридски” е Клас на месец януари
„Клас на месец март” е I „б” от НУ „Васил Друмев”
Класът на Елена Бишурова от НУ „Отец Паисий” е „Клас на годината” за месец май
„Клас на месеца” са Vв от ОУ "Свети Климент Охридски" и IXв от ПГМЕТ, ще има и „Клас на годината”
ОУ" Ст. Захариев" е клас на месец април
Защо първият приз "Клас на месеца" отиде при четвъртокланици от "В" клас на СУ "Г. Бенковски"
Ръководителите на 1 "а" клас от училище "В. Левски" в Пазарджик: Малките ученици са малките герои на деня!
Отново ще има „Клас на месеца“Този сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5448 сек., 0.4613 от тях за заявки.