pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Дамският Лайънс клуб „Тракия“ и пазарджишки фирми подкрепиха инициативата за Центъра за деца в Лесичово
pamedia , четвъртък 01 март 2012 - 17:26:28 // коментари: 0


lesi4_darenie_mld.jpgДамският Лайънс клуб „Тракия“ и 10 фирми и предприемачи от Пазарджик се включиха в инициираната от Младежки дом – Пазарджик и брейк формацията No Name Crew благотворителна акция за децата от Център за настаняване от семеен тип – с. Лесичово. На 23 февруари младежите изнесоха голям концерт на сцената на Младежкия дом, а на следващия ден лъвиците гостуваха на място на 29-те деца от Центъра, за да им занесат приготвените от тях подаръци, съобщи Мая Иванова, президент на Лайънс клуб „Тракия“-Пазарджик.

В дарителската кампания се включиха ЯВОР ЛУКС ООД, МЕЧКАРОВ ЕООД, ЕТ ВАЧЕВ – Владимир Вачев, БЕСТ ЕООД, ИЛМА ООД, ИВАНОВ И СИНОВЕ ООД, семейство Иван и Румяна Неделчеви, Веселина Гагова, семейство Иван и Гергана Стоеви, Мария Иванова и Дамски Лайънс клуб „Тракия“. Част от фирмите осигуриха хранителни продуктите, а с паричните дарения бяха закупени кухненски потреби, дрехи, ученически пособия и детско-юношеска литература. 

Снимката е от концерта, организираk от Младежки дом – Пазарджик и брейк формацията No Name Crew, с който беше финализирана благотворителната акция за децата от Център за настаняване от семеен тип – с. Лесичово


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1338Време за изпълнение: 0.5441 сек., 0.4659 от тях за заявки.