pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
На 22 март - профилактични прегледи в Пазарджик с мобилния ехограф на "Сдружение на онкоболни и приятели"
pamedia , вторник 20 март 2018 - 17:09:14 // коментари: 0


Мобилен ехограф

„Сдружение за онкоболни и приятели”, гр. Пазарджик инициира прегледи в деня на първата пролет – 22 март от 13:30 часа в Центъра за социална рехабилитация и интеграция на лица с онкологични заболявания на ул. „Ал. Стамболийски” N 16. Профилактичните прегледи са на млечна жлеза и щитовидна жлеза с подвижния ехограф с видеопринтер.


Цената на профилактичния преглед е 10,00 лева. Прегледите ще са безплатни за всички потребители на услугата. Всеки, който иска да се прегледа може да се обади на тел.: 0888/380-308 или да се запише на посочения адрес.

"Такава мащабна кампания за превенция на коварното заболяване не е провеждана до сега в България и благодарение на подкрепата на кмета на Община Пазарджик г-н Тодор Попов ехографът стига до всички желаещи", заяви Мария Чергарова, председател на Сдружението.

Подобни профилактични прегледи вече имаше в Лесичово, с. Пищигово, с. Калугерово, с. Сарая, с. Бъта и гр. Велинград.

"Поради завишения процент на новооткрита патология прегледите с подвижния ехограф продължават. Можем да отидем навсякъде, където ни поканят. По този начин се скъсява разстоянието между лекар и пациент", заяви още Мария Чергарова. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1876Време за изпълнение: 0.5742 сек., 0.5050 от тях за заявки.