pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
За трите празнични почивни дни ще бъдат извадени допълнително полицейски екипи
pamedia , петък 04 май 2018 - 17:11:15 // коментари: 0

 
Пазарджик
От Пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик снъобщават, че за осигуряване на безопасността на движението преди началото на трите празнични почивни дни ще бъдат извадени допълнително полицейски екипи на най-невралгичните точки в районите на АМ „Тракия”, главните пътища Пловдив-Пазарджик-Белово-Костенец, Пазарджик-Панагюрище, Пазарджик-Пещера-Батак, Варвара-Велинград, Пещера-летовище Свети Константин. Батак- летовище „Цигов чарк”. Водачите на МПС да шофират внимателно, с повишение внимание и изправни автомобили. Да не сядат зад волана, ако са употребили алкохол или не се чувстват добре.

Особено внимание ще бъде отделено върху местата с висока концентрация на граждани: пешеходни зони, обществени пазари, търговски обекти, гари и автогари. На тези места ще има засилено полицейско присъствие с цел недопускане на посегателства върху собствеността на гражданите.

Ако по време на празничните дни ще напуснете жилището си за повече време, не забравяйте отключени врати, недобре затворени прозорци на тераси, санитарни помещения, неукрепени врати на гаражи и мазета. Старайте се да не разгласявате в социалните мрежи за вашето отсъствие, а нека за него да знаят само най-близките. Предупредете и съседите си за това, за да са бдителни, ако чуят съмнителен шум от апартамента ви, препоръчат още от пазарджишката полиция и пожелават весели и спокойни празници.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 3461Време за изпълнение: 0.3860 сек., 0.3114 от тях за заявки.