pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Фенове атакуваха в Пазарджик новите български кино звезди
pamedia , петък 09 март 2012 - 11:34:14 // коментари: 0

Явор Бахаров
Докато знайни и незнайни пазарджиклийки, съпроводени поне от още  толкова пазарджиклии, вдигаха оборота на изтънелия местен ресторантьорски бизнес, други се опитаха да внесат духовна свежест в снощната си осмомартенската вечер, изпълвайки Голямата зала на Младежкия дом. Дали заради духовния глад, или благотворителния характер/би било добре , ако е едното и другото/ спектакълът "Белградска трилогия" събуди интереса на широката публика в "областния център с две летища". 
Луиза ГригороваСлед края му новите звезди на българското кино Явор Бахаров, Радина Кърджилова  и Луиза Григорова дълго раздаваха автографи и се снимаха, притиснати в ъгли, до стълбища и завеси  от фенове в тинейджърска и не съвсем възраст.
Друг е въпросът доколко подготвена е невръстната публика за естетическото съпреживяване на езика на авторката Биляна Сръблянович, в който "чукам" е най-невинното изразно средство на балканския стил на общуване. А и как ли са го обяснили на децата си майки, озовали се в залата с тях?
Затова пък,  гъсто подредените разкривени столове и неопределимото църковно осветление създадоха онази възрожденска близост между публика и публика и публика и актьори, Радина Кърджиловапозната ни от представлението "Многострадална Геновева" в Бяла Черква, вдъхновило Дядо Вазов.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2828Време за изпълнение: 0.4082 сек., 0.3342 от тях за заявки.