pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Фотоконкурс за най-красива лятна градина или балкон стартира ПП ГЕРБ - Пазарджик
pamedia , петък 06 юли 2018 - 17:24:16 // коментари: 0

     
Пазарджик
От 10 до 31-и юли ПП ГЕРБ - Пазарджик ще проведе традиционния фотоконкурс „Моята красива градина или балкон“. Инициативата е посветена на  световния ден на градинаря - 1 август. Конкурсът е за любители градинари, които ще могат да покажат своите  градини и  балкони. Участието в конкурса е чрез снимки на лично съобщение на страницата на ЖГЕРБ Пазарджик във Фейсбук или в офиса на ГЕРБ в Пазарджик на ул.“Екзарх Йосиф“ 15 А ет2 от 10.07.2015г. до 31.07.2015г.

„Целта ни е стимулираме хората, които обичат природата и полагат грижи за да са по-близо до нея и в дома си.“, коментира инициативата, общинският ръководител на ГЕРБ Пазарджик Гинче Караминова.

 До участие ще бъдат допускани снимки само от определената тематика: „Моята градина или моят балкон“; снимките трябва да бъдат с кратко описание  (име на участника и място  на заснемане); участниците изпращат само  една снимка; градината или балконът трябва да са на територията на Община Пазарджик. На страницата на ЖГЕРБ във Фейсбук ще  бъдат публикувани всички  изпратени  снимки.  Класирането става с гласуване под снимката. Първите три снимки, събрали най-много харесвания, ще получат награди, осигурени от общинските съветници на ГЕРБ Пазарджик. Наградите ще бъдат обявени на 1 август във Фейсбук страницата на ЖГЕРБ Пазарджик.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 11215Време за изпълнение: 0.5337 сек., 0.4585 от тях за заявки.