RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Бънджи денс фит в Пазарджик
Бънджи денс фит

В Пазарджик постави своя старт едно съвсем ново начинание. То е за всички, които искат едновременно да тренират и да се забавляват. Става дума за занимания по бънджи денс фит. За нещо подобно вероятно сте чували, но едва ли точно това! На някои от вас може би вече са попадали клипчета в you tube от подобни занимания, предимно извън България. Сега вече можем да се похвалим, че такива клипчета скоро ще има не само от България, но и от Пазарджик!


Какво представлява всъщност бънджи денс фит? Това е уникална система от движения, пози и упражнения, насочени към тонизиране на мускулатурата, развиване на издръжливост и координация, изграждане на чувство за ритъм, такт и синхрон, стречинг и не на последно място - зареждане с положителни емоции. Освен с изброените качества, с които можете да се сдобиете, посещавайки занятията по бънджи денс фит, вие ще имате и още един плюс, представляващ друг важен компонент на системата, а именно - намалявате до значителна степен натоварването на ставите и ставните връзки по време на тренировка. За по-младите това вероятно е без значение, но за други хора е известно, че влошеното състояние на ставите може да представлява голям проблем и да се отрази на цялостното качество на живота им. В този смисъл, бънджи денс фит не е просто мода.

Авторката на тази нова двигателна система има своите дългогодишни лични и професионални мотиви да създаде нещо подобно. Тя се казва Марияна Влахова- Аджова. Марияна завършва треньорски факултет на НСА "В. Левски", като ѝ предстои дипломиране в магистърска програма "Спортна психология". Преди това тя работи известно време и като медицинска сестра, а в последните повече от пет години - като социален работник. Съосновател е и на СК „Спартак Пазарджик – 2014“. Преди да се заеме с тези отговорни професии, от съвсем ранна детска възраст до навършване на 25 г. Марияна, освен на образованието си, е посветена на спорта и танца - нейната голяма любов. Този дълъг път е придружен с немалко здравословни проблеми, които се смятат за противопоказни за практикуването на физическо натоварване. Марияна обаче решава, че по-противопоказно за нея е някой или нещо да ѝ казва как да живее живота си. Затова на своя глава решава да го прави, както намери за добре. Разбира се, тя непрекъснато търси информация и се образова в посоки, които обогатяват знанията й, свързани с човека въобще - неговата анатомия, неговата психика, връзките му с другите... Това е и общото в на пръв поглед разностранните й професии - благоденствието на хората. А сега тя е открила как да работи в тази посока и чрез този нестандартен, но гарантирано ефикасен начин - тренировките по бънджи денс фит! Къде да я откриете? - В спортна зала „Хебър Пазарджик“ или във Фейсбук на https://www.facebook.com/MyTrueBodyLifeStory/.


Бънджи денс фит


Тази страница е видяна: 10875

 Публикувано от: pamedia на вторник 09 октомври 2018 - 17:35:30

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
83 двойки и шест формации от цялата страна се състезаваха във Втория държавен турнир по спортни танци за купа „Велинград денс енд спа“
Кампания на Ротари клуб - Пазарджик за набиране на средства в помощ на МБАЛ ПАЗАРДЖИК
Община Пазарджик избира фирма за ремонта на пътя Пазарджик – Огняново - Хаджиево
Община Пазарджик продава помещението за детска млечна кухня на ул. „Хр. Ботев“ в Пазарджик
Обява на Регионалната фармацевтична колегия - Пазарджик за Извънредно общо събрание на РФК - Пазарджик
Орешарски прехвърли МУЦ-а и още няколко имота в Пазарджик и Цигов чарк на Община Пазарджик
Пазарджик е домакин на Национално състезание по скоростно изкачване за купа „Пазарджик"
Поздравление от кмета на Община Пазарджик Тодор Попов по повод 21 май - Празника на Пазарджик
Празникът за децата в Пазарджик продължава с детски спектакъл Малка Мис Пазарджик`2017
Юристът на община Пазарджик Иван Йорданов е назначен за областен управител на ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5607 сек., 0.4796 от тях за заявки.