RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
В Химията на 29 и 30 е първото обучение за реакция при наводнения от програмата на БЧК
  
Пазарджик
БЧК – Пазарджик започва изпълнение на  дейности по проект ”Центрове за повишаване готовността на населението за реакция при наводнения”, съобщиха от Областния съвет на организацията.
Целта на проекта е повишаване на капацитета на национално ниво за действия при наводнения и порследващи кризи, чрез създаване и развитие на необходимата инфраструктура и методологическа рамка за подготовка на населението на територията на Република България за защита и реакция при наводнения и последващи кризи. Изпълнител на проекта е  Консорциум „Дикон – БЧК“ с водеща роля на Дикон Груп ЕООД, в партньорство с Български Червен кръст. Възложител е Главна Дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ към Министерство на вътрешните работи (ГДПБЗН-МВР).

В рамките на изпълнението на проекта са предвидени и обучения за ученици от 6 до 12 клас по самоспасяване и действие при долекарска помощ при инциденти, свързани с наводнения и последващи кризи. Учениците следва да придобият необходимите умения и знания, така че да могатефективно, в случай на наводнение и последващи кризи, да предпазят себе си и да окажат първа, необходима помощ на себе си и на околните, до пристигане на специализирани спасителни екипи.

Първото обучение ще бъде проведено на 29 и 30 октомври 2018 г. с участници от  Професионална гимназия по химични и хранителни технологии- гр. Пазарджик.


Тази страница е видяна: 9202

 Публикувано от: pamedia на сряда 24 октомври 2018 - 17:43:01

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Обучение на доброволци за реакция при наводнения и последващи кризи
Център за обучение на населението при наводнения беше открит в Бошуля
Нови 25 ученици прекрачиха прага на „Асарел-Медет“ по програмата за дуално обучение
31 са десетокласниците от област Пазарджик, които искат да се включат в програмата за допълнително безплатно IT обучение
Ученици от Химията, ще почистят участък на р.Марица до БИЛА
Екипи от пожарникари ще тренират реакция на инцидент в района на театъра утре сутрин
По покана на Бойка Маринска дванадесетокласници от Химията посетиха парламента
От утре в Пазарджик учениците от 6 до 12 клас преминават на онлайн обучение, в другите общини се възстановява присъственото обучение
Ръководството на ПРОФИ КРЕДИТ благодари за проявеното самообладание и бърза реакция на представителите на компанията в Пазарджик
В края на учебната година в Химията признаха, че имат записани ученици, които не са стъпвали в училищеТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5430 сек., 0.4651 от тях за заявки.