pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Момичетата на Спортното се класираха първи в отборното и завоюваха купата от Държавното първенство по джудо
pamedia , понеделник 12 ноември 2018 - 15:04:55 // коментари: 0

  
Пазарджик
С изключителен успех се увенча представянето на Спортно училище Пазарджик на Държавното първенство по джудо, което се проведе на 10 и 11 ноември в Перник. Момичетата до 12 години безапелационно победиха своите опоненти. В решаващата среща с домакините те постигнаха убедителен резултат 5:1 и на финала категорично се наложиха с 6:1. Така отборно те застанаха на първо място и взеха купата на победителите.  
Състезанието бе оспорвано, конкуренцията сериозна, но нямаше никакво съмнение, защото нашите момичета имат отлична подготовка и амбициите за добро представяне, коментира директорът на Спортното училище Георги Георгиев.
Той уточни, че състезанието се е провело в три възрастови групи за момчета и момичета, както и за девойки и юноши младша възраст и девойки и юноши старша възраст.
При момчетата до 12 години нашите представители спечелиха третото място. Юношите до 15 години се класираха пети, а юношите старша възраст – отново трети в класирането. Девойките старша възраст заеха пето място в класирането в своята група.
Предстоят нови състезания, за които се готвим още по-упорито, коментира още Георги Георгиев.   
Пазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 9795Време за изпълнение: 0.5483 сек., 0.4715 от тях за заявки.