pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
УСМИХНЕТЕ СЕ, ЗАПОЧВА СЕДМИЦАТА!
ПАРАДЪТ НА МЪЖЕТЕ - Георги К. Спасов
pamedia , понеделник 28 януари 2019 - 08:02:44 // коментари: 0


С поредицата "УСМИХНЕТЕ СЕ, ЗАПОЧВА СЕДМИЦАТА!" на Георги К. Спасов се надяваме да Ви накараме да се усмихнете и дните Ви да бъдат по-ведри! Приятно четене!

Георги К. Спасов   
Когато гейовете обявиха деня за шествие, чрез което публично да демонстрират своята сексуална ориентация, техните опоненти решиха да организират антипротест.
   - Да направим кордон и да не ги допуснем до центъра на града! - предложи един.
    - О, не, ще имаме разправия с полицията. Пак ще ни бият, без да сме виновни!
    - Да организираме църковна служба срещу тези извратеняци!
    - Да ги набием!
    - Да ги съблечем голи!
    - Да им отнемем плакатите и мегафоните!
    - Успокойте се, успокойте се! - намеси се шефът на гражданското обединение  „Не съм гей". - Трябва да измислим цивилизован начин за защита на хората с естествена и нормална сексуална ориентация. Без побоища, без ексцесии! Друго ни трябва. Ето, те ще провеждат гей парад. Чудесно! Да си го провеждат. Ние няма да им пречим. Но ще направим друго. Ще спретнем наш си, свой парад. И това ще бъде парадът на чукачите. Така я! Щом като те демонстрират педерастията си, ние ще демонстрираме потентността си. Ще носим големи, цветни фалоси и плакати с надписи от типа: „Аз съм мачо!", или "Аз съм...", не, не, това е нецензурно. Абе нещо подобно. Те са такива, ама ние сме онакива! Айде де! И ще минем по централните улици на града - с песни, с танци, с военен оркестър, тържествено. И ще се съберем на Тортата, където аз ще прочета Манифест на истинския мъж.
    - Ама дано не се засечем с ония, щото ще стане патаклама!
    - Ние ще изберем друг маршрут! - отсече Шефа.
    - Шефе! - чу се един тъничък глас. - Ами що не се съберем заедно. Защо не направим един общ парад. Така я. Защо се делим бе, Шефе! Айде стига само ЦСКА или Левски! Айде стига само червени или само сини! Да се обединяваме бе, хора! - гласът изтъня още повече. - Да се обединяваме! Да се обичаме! Ама кой кого, ама как - това няма значение! Любов, любов - навсякъде и за всички! Защото любовта е...
    Човекът не завърши. Някой го удари по главата и той падна.
    - Изхвърлете го! - нареди Шефа. - Абе навсякъде са проникнали тия гадове! Руските шпионки ряпа да ядат! Чапман ще има да го духа в сравнение с тия тука...А, като казах за духането, та се сетих: да няма обидни рисунки, надписи и прочее. Възпитано значи. По мъжки. Защото това е нашият парад - парадът на мъжете!

Георги К. Спасов


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 4425Време за изпълнение: 0.4697 сек., 0.4109 от тях за заявки.