pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
За 3-ти март БДЖ ще осигури допълнителни вагони във влак „Родопи” от Септември до Добринище
pamedia , петък 22 февруари 2019 - 16:46:18 // коментари: 0

Теснолинейката

На 3-ти март „БДЖ-Пътнически превози” ще осигури шест допълнителни вагона към състава на влак „Родопи”, който се движи по маршрута Септември-Добринище. Влаковата композиция ще пътува с увеличен състав във връзка с превърналата се в традиционна инициатива на Гражданско сдружение „За теснолинейката“ под мотото „На 3-ти март: Заедно в теснолинейката”.


Събитието се организира за четвърта поредна година по повод отбелязването на Националния празник на Република България и с всяка година привлича все повече желаещи да се присъединят към празничното пътуване.

Теснолинейката ще тръгне от гара Септември в 08:46 ч. На гара Якоруда пътуващите с композицията ще могат да се включат в шествието до центъра на градчето.

Цената на билета от Септември до Якоруда е 4.60 лв., а на запазеното място - 0.50 лв. Желаещите да пътуват могат да ползват различни оферти за намаление при пътуване в двете посоки, пътуване на групи или срещу представяне на железопътни карти, които дават право на намаление. За деца до 7-годишна възраст служителите на билетните каси ще издават безплатни билети с нулева стойност срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта им. Безплатните билети за децата са без право на ползване на отделно седящо място, но може да им бъде закупено запазено място срещу 0.50 лв. Билетите за пътуването са вече в продажба и могат да бъдат закупени от билетните каси и бюрата във всички гари в страната, допълниха от компанията.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1767Време за изпълнение: 0.3527 сек., 0.3022 от тях за заявки.