pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
И по Epay и в Еasypay могат да плащат местните данъци и такси в Пазарджик
pamedia , петък 05 април 2019 - 14:58:14 // коментари: 0


Ипей

Местните данъци и такси към Пазарджик вече могат да се плащат много лесно и бързо в касите на ИЗИПЕЙ и през интернет системата ИПЕЙ. Това е поредната услуга, която общината предоставя като възможност да се извърши електронно, онлайн и от разстояние.


Плащането се извършва само със съобщаване на ЕГН-то на физическите лица или БУЛСТАТ-а на фирмите.

За плащане по ИПЕЙ е необходима регистрация, като тя може да се ползва и за други плащания. Сайтът има и версия на английски език, което е улеснение за чужденците.

Услугата е абсолютно безвъзмездна за Общината. На сайта на общината ще бъдат качени банери на ИЗИПЕЙ и ИПЕЙ с линкове към сайтовете. По новия начин гражданите плащат без да носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Не е нужно да попълват каквито и да са документи или да звънят в общината и да търсят предварителна информация кой колко дължи. Информацията за целия данък излиза веднага след съобщаване на ЕГН-то или БУЛСТАТ и може да се плаща веднага. Тя е винаги актуална, защото се работи в реално време. Плащанията също се отразяват веднага в общината. Така не може да се допусне и двойно плащане на данъка. Електронните плащания подпомагат и шофьорите. Всеки един автомобил с регистрация в община Пазарджик може да мине на годишен технически преглед веднага, след като данъците му бъдат заплатени автоматично някъде в страната или чужбина. Плащането спазва и 5%-ната  отстъпка до края на април.

ИЗИПЕЙ към момента има 2 392 каси в цяла България. Те са с гъвкаво работно време, удобно за хората. Много от тях работят и в почивни, и в празнични дни. Онлайн плащането спазва и Закона в последователността на издължаване на данъка - от най-старо към най-ново задължение.

https://www.epay.bg/v3main/front
http://www.easypay.bg/?p=offices_list
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 1172Време за изпълнение: 0.4527 сек., 0.4030 от тях за заявки.