pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Догодина "Хебър" да е доминантен лидер в Суперлигата, поиска кметът на Пазарджик
pamedia , сряда 01 май 2019 - 12:06:33 // коментари: 0

Пазарджик
Стотици от най-верните привърженици на волейболния "Хебър" отново дойдоха в спортна зала "Васил Левски" на специално организираното от ръководството на клуба шоу под наименованието "Нашите шампиони". На треньорите и състезателите кметът Тодор Попов връчи почетни плакети на Община Пазарджик. Публиката скандира имената на всеки от състезателите и изпрати отбора на крака, скандирайки името на любимия "Хебър".
В емоционалното си слово Тодор Попов благодари на всички онези волейболни дейци, запазили и продължили развитието на волейболния клуб "Хебър" и през най-тежките години от развитието му през началото на 90-те години. Той сподели моменти от  най-близката история  на успеха и каза още:

"Всичко започна с един наш разговор преди 3 години, в който ние си поставихме тези амбициозни цели в които малко хора вярваха в онзи момент. Но като цяло, аз съм свикнал с този, да кажем, местен нихилизъм. Всичко в началото приемаме супер скептично, докато накра се случи, това, което трябва да се случи. Смятах тогава, а и сега, че трябва да инвестираме в такива неща, които ще ни дадат това самочувствие, което заслужаваме и които ще бъдат нашата визитна картичка. По-важно нещо от спорта и от културата няма. Затова да благодарим на Наско, че с търпение, с постоянство и добра професионална работа за тези 2 години той направи така, че нашият отбор да стане непреодолим фактор в българското първенство. Той ще продължи да води този отбор, това да е ясно на всички.
Другите хора, на които също искам да благодаря дълбоко, това са нашите момчета Преди 7-8 месеца 90% от тях не се познаваха, но заедно с треньорите, хората от щаба успяха да направят отбор.
Искам да ви уверя, че това е само началото. Знаете, че ние сме амбициозни хора и на нас второто място не ни отива, в каквото и да било. Ще направим всичко възможно, мой е нагажиментът по отношение обезпечението на този проект; ангажименът на треньора е да направи необходимата селекция през лятото, за да станем още по-силно. А на момчетата - да дадат всичко от себе си. За да можем  догодина да бъдем не само непреодолим фактор, а доминантен лидер в Суперлигата. Защото и момчетата, и ние като град, и като общност го заслужаваме. Това, което  казах на всички, без да подценявам никой от нашите противници - те също са работили и заслужават уважение, но те никога няма да имат това, което имат тези момчета: любовта и подкрепата на тази публика, която няма аналог в България. Затова последните ми думи на благодарност са към вас : Благодаря, че повярвахте, че ни подкрепяте, че сте ангажирани с това толкова важно нещо - спорта и по-конкретно волейбола. Защото е значимо за всички нас, но най-вече за нашите деца - да им даваме добрия пример, да им създаваме модерни, обаче полезни, модели за подражание."

Старши треньорът Атанас Петров също отправи своите благодарности към Общината в лицето на кмета Тодор Попов, на своите момчета, на публиката, като подчерта изключителната и подкрепа, която е имал той и отборът особено в трудните моменти от шампионата. С бурни аплодисменти бе посрещнато заявлението на кмета, че Атанас Петров ще  продължи да води отбора.
В края на шоуто всички желаещи имаха възможност да получат автографи от своите любимци.


ПазарджикПазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 510Време за изпълнение: 0.3664 сек., 0.2867 от тях за заявки.