pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
БДЖ ще осигури допълнителни места в теснолинейката от Септември за Добринище на 6-и май
pamedia , петък 03 май 2019 - 15:10:12 // коментари: 0


Теснолинейката

На 6-и май „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД ще осигури 120 допълнителни места към състава на влак „Родопи”, който се движи по маршрута Септември-Добринище-Септември. Влаковата композиция ще пътува с увеличен състав във връзка с инициативата на Гражданско сдружение „За теснолинейката“ под мотото „На 6-ти май: Заедно в теснолинейката IV”.


Събитието се организира за четвърта поредна година по повод отбелязването на празника на град Якоруда и Гергьовден.

Теснопътният влак ще замине от гара Септември в 08:46 ч. След неговото пристигане в гара Якоруда пътуващите с композицията могат да се отправят към Джерджевденските ливади, където местното население отбелязва празника на града и Гергьовден.

Цената на билета от Септември до Якоруда е 4.60 лв., а за пътуване в двете посоки е 8.30 лв. Желаещите да пътуват могат да ползват различни оферти за намаление при пътуване в двете посоки, пътуване на групи или срещу представяне на железопътни карти, които дават право на намаление.

Децата до 7-годишна възраст пътуват безплатно срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта им.
Билетите за пътуването са вече в продажба и могат да бъдат закупени от билетните каси и бюрата във всички гари в страната.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 801Време за изпълнение: 0.3287 сек., 0.2557 от тях за заявки.