pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Утре парадът на мажоретките спира движението по бул. „България“ за два часа, включително и на градския транспорт
pamedia , четвъртък 06 юни 2019 - 17:27:41 // коментари: 0

Пазарджик
Във връзка с провеждане на деветото издание на фестивала на мажоретните състави „СЛЪНЧЕВА БЕСАПАРА 2019“, утре на 7-ми юни, ще бъде преустановено движението на обществения градски транспорт по бул.“България“ за времето от 17:00 до 19:30 часа, съобщиха от "ТРОЛЕЙБУСЕН ТРАНСПОРТ - ПАЗАРДЖИК" АД.
Въвеждането на временните ограничения и промени в организацията на движението на ППС в централната градска част на Пазарджик се налагат заради предстоящото провеждане в този часови диапазон на дефилето на участниците в първата фестивална вечер. Те ще тръгнат от читалище „Виделина“ до сградата на Община Пазарджик и с това ще поставят началото на състезанието – със  състезателна категория марш - парад 100 метра с батон.
Освен за градския обществен транспорт за времето от 17:00 до 19:30 часа, частта от булевард „България“ заключена между кръстовищата с ул.“ Княз Александър Батенберг“, ул. „Виделина“ и ул. „Цар Иван Шишман“ ще бъде затворена за движение и за останалите МПС с цел обезпечаване на добър обществен ред, безопасност на гражданите и сигурност на движението в централната градска част по време на парадното дефиле.     


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 638Време за изпълнение: 0.5239 сек., 0.4752 от тях за заявки.