Меню
logo_elina.jpg
ИЛ КОЗМЕТИКС БЪЛГАРИЯ
==
 търси да назначи
в с. Гара Елин Пелин, оператори опаковъчна линия.
==
Отлично възнаграждение, работа на смени, осигурен транспорт.
==
 тел. 0887/ 420 180;
          0884/ 530 777  


ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Вандали подпалиха събираните с благотворителна цел в сърце пластмасови капачки в центъра на Пазарджик
pamedia , вторник 18 юни 2019 - 10:02:50 // коментари: 0

Сърце

Грубо и безсмислено посегателство на неизвестен засега извършител срещу пункта за събиране на пластмасови капачки с благотворителна цел в Пазарджик. За това алармираха в писмо до медиите от Съвета за младежка политика:


Сърце

От някои хора не искаме помощ или подкрепа, просто да не ни пречат!

Скъпи съграждани, вчера (17-и юни), станахме свидетели на последствията от опит за вандализъм и палеж на поставения от нас в центъра на Пазарджик пункт за капачки под формата на “сърце”, част от благотворителната кампания за рециклиране “Пазарджик обича”. Тъжни и разочаровани сме от гледката, която ни припомни, че все още съществуват недоброжелатели, хора, които не разбират нашите дейности и каузите, зад които заставаме. Ние също не разбираме подобни действия на вандализъм и какво чувство на удовлетворение носи разрухата и затова ние им казваме: Не искаме вашата помощ или подкрепа, а просто да не ни пречите! Надяваме подобни действия да не стават практика за нашите съграждани, а за нещастие причинените щети по конструкцията не са непоправими.

В тази връзка, през последните 6 месеца виждаме както положителни, така и отрицателни резултати от кампанията, които се изразяват в поставянето на всякакви отпадъци в пункта, превръщайки го в “кошче за боклук” и затруднявайки работата на екипа, който го изпразва. Молим за разбиране и съдействие и припомняме, че всяка втора събота на всеки месец на същото място, от 10:00 до 12:00 часа, организираме отделни пунктове за рециклиране на пластмасови бутилки, хартиени отпадъци и алуминиеви кенчета, а металната конструкция е само и единствено за пластмасови капачки.

Продължаваме да вярваме в доброто и няма да се откажем от мисията на кампанията - да изградим навици на възможно най-много пазарджиклии за един по-чист Пазарджик!

С уважение,
Екипът на Съвета за младежка политикаОбратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 811Време за изпълнение: 0.5041 сек., 0.4281 от тях за заявки.