RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Бира Perlenbacher е любим Lidl продукт в Пазарджик
  
 
 Пазарджик
 През изминалата събота жителите на Пазарджик имаха възможност да дегустират избрани продукти от собствени марки на Lidl, съобщават от търговската верига. Над 1500 човека са се включили в дегустациите, като освен да опитат, клиентите са имали възможност и да гласуват за всеки от продуктите. Резултатите от гласуването определиха бира Perlenbacher бутилка като безпрецедентен победител със 100% одобрение – всеки опитал бирата, харесва нейния вкус. Само няколко пункта по-надолу – с 96%, се нарежда бира Argus Maestic. Съвсем категоричното трето място остава за деликатесна варена шунка Dulano, която са харесали 82% от дегустиралите.

Клиентите на Lidl в Пазарджик са имали възможност да опитат общо 12 продукта от собствени марки на Lidl, разпределени в четири категории - млечни, колбаси, сладоледи и бира.

Продуктите, представени в дегустациите, са сред участвалите в мащабен вкусов тест, проведен за веригата от IPSOS България в началото на годината. В него са взели участие 4600 респондента, които са тествали 199 продукта от 24 собствени марки, а резултатите са изведени на база 19 900 получени оценки. Проучването е проведено по метода на т.нар. сляп тест (blind test), при който тестващите не виждат опаковките на продуктите и не разполагат с информация за марка или производител, за да може оценката им да бъде безпристрастна. Резултатите по продуктови категории показват, че 85% от българите одобряват вкуса на млечните продукти, собствени марки на Lidl, 81% одобряват вкуса на бирата, 92% одобряват вкуса на сладоледа, а 84% от българите одобряват вкуса на колбасите собствени марки.

До месец ноември 2019, дегустации ще има във всички градове, в които има магазини от веригата, а допълнителна информация за най-големия вкусов тест на продукти, собствени марки на Lidl, както и за графика на дегустациите, можете да намерите на lidl.bg/kachestvo
  
  
  
  
.


Тази страница е видяна: 2079

 Публикувано от: pamedia на четвъртък 18 юли 2019 - 12:23:52

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Късметлийка от Пазарджик се сдоби с голяма награда от Lidl
Град мой любим!
(Празнични размисли)
Крафт бира - вече и в Пазарджик
Сайт за послания в светлина до любим човек пусна EVN в месеца на любовта
Ексклузивна селекция от CRAFT БИРИ В LIDL
В Юнаците е открито нерегистрирано съоръжение за преработка на отпадъчни петролни продукт
Ръководителят на проекта SY_CULTour очаква още в рамките му да има културен продукт, който да се предлага
7 от 10 са удовлетворени от настоящата си работа, според Lidl Индекс за пълноценен живот
Клиент на „Човеколюбие” откри мобилен телефон в „Lidl” и го предаде на охраната
Lidl Индекс за пълноценен начин на живот: ЗА 71% ОТ БЪЛГАРИТЕ ЗДРАВЕТО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ВАЖНОТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.5662 сек., 0.4884 от тях за заявки.