pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Полицията предприема строги мерки за мача на "Хебър" в Брацигово
pamedia , петък 19 юли 2019 - 13:29:21 // коментари: 0

Пазарджик
От ОДМВР-Пазарджик и РУ-Пещера са предприети мерки за нормалното протичане на футболната среща между отборите на "Хебър" /Пазарджик/ и "Спартак" /Плевен/, съобщават от Пресцентъра на Областната дирекция. Мачът е на 20-юли /събота/ от 18.30ч. на стадион „Христо Гюлеметов-Бонбона” в Брацигово.

В тази връзка в зоната на спортното съоръжение и около него ще има полицейски екипи от полицейското управление в Пещера, участъка в Брацигово и ОДМВР-Пазарджик. Апелът към желаещите да присъстват на спортното събитие е да пристигнат поне един час по-рано. Предвид спецификата на уличната мрежа в Брацигово и малкия обем на намиращите се наблизо паркинги униформени полицаи ще дават напътствия на водачите за местата къде ще могат да паркират автомобилите си.

Правилата за срещите от Втора лига изискват  всеки зрител, който иска  да влезе на стадиона трябва да носи в себе си лична карта и да има готовност да я представи пред проверяващите полицаи. Граждани без лични карти няма да бъдат допускани в спортното съоръжение. Деца до 18-годишна възраст трябва задължително да бъдат придружавани от пълнолетен гражданин, който да представи декларация за придружител. Декларацията трябва да е попълнена в два екземпляра, като единия се предоставя на охраната на входа към стадиона.
От ръководството на ОДМВР-Пазарджик пожелават на всички фенове една чудесна и изпълнена с положителни емоции футболна среща.   


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 850Време за изпълнение: 0.5655 сек., 0.4877 от тях за заявки.