pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кутии за идеи за Пазарджик по инициатива на Съвета за младежка политика
pamedia , сряда 25 септември 2019 - 16:10:59 // коментари: 0

Кутия за идеи

Екипът на Съвета за  младежка политика – Пазарджик инициира поставянето на две кутии за идеи в Пазарджик, които да стимулират гражданската активност, а идеята срещна подкрепа от Община Пазарджик, съобщи Александър Иванов, председател на на Съвета за  младежка политика.


Чрез кутиите всеки има възможност да сподели своите идеи за развитието на Пазарджик. Едната кутия се намира на входа на сградата на Община Пазарджик, а другата на мястото на досегашната къщичка за книги на “Тортата”. Периодично идеите ще бъдат синтезирани и анализирани от младежите, след което ще бъдат предавани на местната администрация, затвърждавайки добрата ангажираност на младите хора в местното самоуправление.

“За съжаление къщата за книги, която поставихме миналата година, не успя да изпълни своето предназначение, тъй като вътре не се задържаха книги, поради кражба и неспазване на посочените правила. Надяваме се новата ни инициатива с кутиите за идеи да срещне по-голям успех, като нашите съграждани проявят активност и споделят с нас своите планове и решения на проблемите, които срещат в града, както виждаме, че го правят и във Фейсбук.“ сподели председателят на Съвета за младежка политика - Александър Иванов.Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 2390Време за изпълнение: 0.4656 сек., 0.4160 от тях за заявки.