pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Дара Стоянова е първа на тестовете за "Олимпийско звено" за деца, родени 2007-2008 г.
pamedia , вторник 01 октомври 2019 - 22:45:58 // коментари: 0

Дара

Пазарджик, художествената гимнастика в града и СКХГ "Диляна Прима" за пореден път могат да се гордеят с успеха на една от младите и ицключително талантливи гимнастички. Дара Стоянова от СКХГ “Диляна Прима” гр. Пазарджик се класира първа, с най – висок резултат на тестовете за „Олимпийско звено“ за деца, родени 2007-2008г.

Дара

На 12 септември 2019г. Треньорската комисия към БФХГ организира традиционния преглед за девойки младша възраст. На изпита се явиха над 60 гимнастички от цялата страна, които бяха поканени от специалистите за добро представяне на Държавните първенства и качества, които ги отличават. Комисията беше с високи изисквания, в крак с високото ниво, което демонстрира българската художествена гимнастика в момента и в лагера продължиха състезателките, които се доближиха най-много до перфектното изпълнение.

От  СКХГ “Диляна Прима“, гр. Пазарджик и от тази година ученички в  Спортно училище гр. Пазарджик бяха поканени за участие Дара Стоянова и Адриана Данова. Селекцията се проведе в три етапа. Много малко не достигна на Адриана да премине във втория етап. Постигнатите резултати показват добра организация и правилна работа на екипа на спортния клуб.
Поздравления за отдадеността в тренировките на гимнастичките и техния личен треньор Величка Петкова и балетен педагог Диди Кирова, за високите резултати и отлично свършената работа и успех през новия сезон. 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 5737Време за изпълнение: 0.4682 сек., 0.4014 от тях за заявки.