pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Трети „а” от ОУ „Св. Кл. Охридски” е Клас на месец януари
pamedia , четвъртък 20 февруари 2020 - 13:10:26 // коментари: 0

Пазарджик
Трети „а” клас от ОУ „Свети Климент Охридски” с класен ръководител Мая Гаджева е победителят за януари в конкурса „Клас на месеца” под мотото „Бъди отговорен – бъди в час”, обявен от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик. Наградата – плакет „Клас на месеца” и грамота им беше връчена от г-жа Диляна Матакиева, главен експерт в дирекция „Образование и култура” на 19 февруари в Пленарната зала на Общината.
Третокласниците имат дълъг списък с извънкласни изяви, включват се активно в благотворителни инициативи. Приятелски настроени са към съученичката си Петя – дете със СОП. Благодарение всекидневното общуване с нея са наясно какво е да си различен и умеят да уважават различните. С радост споделят за новия начин за справяне с агресията – изработили две кутии, едната за лоши думи, другата за добри думи.
„В началото лошите думи бяха повече, но скоро добрите се увеличиха и точно тази кутия е пълна”, разказаха момичетата и момчетата и се надпреварваха да изрекат своята добра дума.
„Толерантност е думата, която описва най-добре трети „а” клас”, доволна е класната им ръководителка Мая Гаджева.
Голямата награда в конкурса – еднодневна екскурзия в страната и призът „Клас на годината”, ще бъдат присъдени в края на учебната година.
 
 
 Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 578Време за изпълнение: 0.5294 сек., 0.4555 от тях за заявки.