pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Отличен старт на сезона за петобойците на СК ”Шампион”
pamedia , вторник 25 февруари 2020 - 17:00:22 // коментари: 0

София
Повече от успешно за петобойците на СК ”Шампион” премина Държавното първенство за мъже и жени и младежи и девойки до 21 години,което се проведе в София в комплекс Академик.Състезателите на клуба бяха най-малки по възраст в това състезание,едва 16 и 15 годишни,които добиха право за участие след силните си класирания през 2019 година. Момичетата ни в състав Юлия Спасова,Михаела Зонова и Виктория Пенева завоюваха вицешампионски титли при жени и девойки до 21 години. Индивидуално Михаела Зонова се класира на 3 място при девойките. Любомир Германов, на 16 години с 3-ти резултат  при мъжете на комбинирана дисциплина, се класира на 2 място при младежите, а заедно с Емил Грозданов и Ангел Франгов спечелиха вицешампионска титла за младежи. С тези си постижения момчетата добиха право на класиране при мъжете на втория кръг на Държавното първенство.
 
През месец юни предстои Европейското първенство за възраст под 17-годишни и Световно първенство през октомври, за което ще е насочена подготовката на младите ни състезатели. Те ще вземат участие и в Световната купа, която ще се проведе в София.
 
От тази година всички състезатели по модерен петобой в СК ”Шампион" започнаха занимания по конен спорт с треньор Валентин Георгиев. Петата дисциплина в петобоя децата тренират на собствените на клуба коне Звезда и Група, като СК”Шампион” е единствения клуб по модерен петобой в България  със собствена конна база и коне, уточняват от ръководството на клуба.
  София
 
 
  


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 463Време за изпълнение: 0.5596 сек., 0.4822 от тях за заявки.