pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Представители на структурите на ГЕРБ в област Пазарджик участваха в честванията на 3 март
pamedia , вторник 03 март 2020 - 12:47:40 // коментари: 0

Пазарджик
Представители на структурите на ГЕРБ в област Пазарджик се включиха в тържественото отбелязване на 142-та година от Освобождението на България.
Стотици жители на областния център се събраха на пл. „Константин Величков“, за да наблюдават ритуала по издигане на националния флаг и празничния концерт. На вдигането на националния трибагреник присъстваха в Пазарджик общинският ръководител Илиян Вулянов, общинските съветници Гинче Караминова и Борис Димитров, представители на „Жени“ и „Младежи“ ГЕРБ. Народният представител от Десислава Тодорова поднесе цветя пред паметника на Всил Левски на едноименния площад в центъра на Пазарджик. Преди официалната церемония бяха поднесени цветя пред паметниците на участниците в национално-освободителните борби, а в църквата „Света Богородица” Константийският епископ Яков отслужи молебен за здраве и благополучие на българския народ.
В Батак Общинската структура на ГЕРБ почете паметта на Баташките Великомъченици, като поднесе цветя в църквата костница ''Света Неделя”.
ПазарджикПазарджикПазарджикПазарджикПазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 292Време за изпълнение: 0.4759 сек., 0.4013 от тях за заявки.