pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Жители на Капитан Димитриево поставиха редица проблеми пред народния представител от ГЕРБ Десислава Тодорова в приемния и ден
pamedia , понеделник 09 март 2020 - 13:50:07 // коментари: 0

Пазарджик
В приемния ден на народния представител от ГЕРБ Десислава Тодорова днес жители на Капитан Димитриево поставиха поредица от проблеми, свързани с подобряване на околната среда край пещерското село.
 
Ангел Стефанов и Спас Петров поискаха съдействие за почистване на отсечката от разклона на пътя за Пещера до Регионалното депо за отпадъци. По настилката  сега има дебел пласт кал и разпилени полиетиленови торбички в зелените площи отстрани. Вторият поставен въпрос бе  за действията на частни фирми в Гърция и Германия, които снимат лични документи на български шофьори. В отговор Десислава Тодорова съобщи, че е направено предписание за почистване на пътя до Регионалното депо за твърди битови отпадъци от РИОСВ към Община Пазарджик със срок до 25 март. Отношение по въпроса  трябва да вземе и КАТ Пазарджик.  Ако не бъдат  изпълнени предписанията за почистване на крайпътните площи и калта от шосето, ще бъдат наложени санкции. Десислава Тодорова направи запитване до Външно министерство относно въпроса с правото частни фирми от чужбина  да получават и съхраняват личните данни на български шофьори.
  
На срещата Стефанов и Петров изложиха и своя идея всички общини от област Пазарджик, които ползват Регионалното депо за отпадъци, да финансират изграждането на зелен пояс около Капитан Димитриево с цел подобряване на условията на околната среда за жителите на селото.
Пазарджик
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 561Време за изпълнение: 0.4725 сек., 0.3985 от тях за заявки.