pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Таня Димитрова: Не съм собственик на заведението
pamedia , понеделник 16 март 2020 - 13:59:48 // коментари: 0

Таня Димитрова
Общинският съветник Таня Димитрова и ръководител на Представителния танцов състав "Чудесия" коментира ситуацията с работещо кафене в центъра на Пазарджик в съботното утро, а снимките във Фейсбук предизвикаха широк отзвук.
За PA mediaтя каза:

"В първите часове на обявеното извънредно положение нямаше яснота дали може или не може определен вид заведения да работят. Самото помещение е от 6 кв. метра и няма вътрешни места за сядане. След предварителен разговор с хората от съответните институции отворихме заведението, но по-късно след уточняване на предприетите мерки и разпоредби кафето съответно затвори.

Аз самата не съм собственик, работя там. Но уверявам всички притеснени, че в рамките на тези 2 часа, в които кафето работеше в събота сутринта, бяха взети изключително сериозни мерки: кафетата се продаваха в еднократни опаковки, същевременно се спазваше отстояние, масичките бяха отделени на почти 2 метра.

В периода, в който кафето работеше, всичко по центъра и не само в центъра на гр. Пазарджик работеше, включително питейни и хранителни заведения, магазините за облекла. Както и много, които работят и днес. Градът беше навън целия съботен ден.

Аз лично съм човек, който   изключително много спазва реда. На това уча и всички мои възпитаници, показала съм го през 30-годишния си опит. Нека не изпадаме в паника! Но бих искала да помоля да се спазва лична хигиена и дисциплина, да работим спокойно и да спазваме разпоредбите такива, каквито са."
 
 
 


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 6377Време за изпълнение: 0.5195 сек., 0.4454 от тях за заявки.