RSS емисии

    


 
 Мобилна версия

ИНСТИТУЦИИ
oblast.pngcomunpaz.png
odmvr.pngobs2.png
tdnap.jpgrzipz.png
riosv.pngcpms.png
Бюро по труда – Пазарджик предоставя възможност за дистанционни услуги за работодатели и за безработни
bur_truda220512.jpg

Във връзка с обявеното извънредно положение в страната и мерките за ограничаване на разпространението на вируса COVID-19, Агенцията по заетостта препоръчва използването на електронни и дистанционни посреднически услуги за търсещите работа и работодателите.


Работодателите могат да подават заявки за свободни работни места по електронен път, като използват сайта на Агенцията по заетостта - https://www.az.government.bg/bg/prl/srm/.

Търсещите работа също могат да ползват информацията, предоставена на сайта на Агенцията в раздел „Търсещи работа”. „Е-трудова борса” е на тяхно разположение, за да се запознаят дистанционно с обявените към момента свободни работни места в бюрата по труда в страната. Хората, които пък желаят да се регистрират като търсещи работа и  имат профил в Системата за сигурно електронно връчване, могат да подават дистанционно заявлението-декларация за регистрация, като изпълнят следните стъпки:

        - да свалят заявлението-декларация за регистрация от сайта на Агенция по заетостта -https://www.az.government.bg/web/files/PageFile/59/8864/zajavlenie-deklaracija-za-registracija-prilojenie-1.docx;
-      да попълнят и подпишат заявлението-декларация за регистрация, собственоръчно или с електронен подпис;
-      и да го изпратят чрез Системата за сигурно електронно връчване до бюрото по труда по адреса, по който желаят да се регистрират (постоянен или настоящ) заедно с копие на документа за самоличност.

Системата за сигурно електронно връчване може да бъде ползвана от лицата и за уведомяване на бюрата по труда за промяна в декларираните при регистрацията обстоятелства, спазвайки посочените по горе стъпки за заявлението-декларация за промяна в обстоятелствата -https://www.az.government.bg/web/files/PageFile/59/8865/zajavlenie-deklaracija-za-promjana-na-obstojatelstvata-prilojenie-2.docx.

На сайта на Агенцията по заетостта, https://serviceseprocess.az.government.bg/service/group/03f3810b-b923-43d3-9432-43a4f54bffca/,  е предоставена възможността за подаване на електронно заявление от лицата, които желаят да се включат в обучение с ваучер по проект „Ваучери за заети лица” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Агенцията по заетостта ще продължи да предоставя актуална информация за обхвата на електронните и дистанционните посреднически услуги, които предлага на своите клиенти, с оглед на обявеното извънредно положение за овладяване разпространението на вируса COVID-19. При възникнали въпроси и за допълнителна информация всички желаещи могат да се обръщат към служителите на Дирекция „Бюро по труда” Пазарджик на  телефон 034/445777; 034/444972; 0879004778;  0879004757    или чрез електронна поща dbt608©zaetost.net
comp_klaviatura.jpg


Тази страница е видяна: 964

 Публикувано от: pamedia на вторник 17 март 2020 - 11:44:43

За коментари, обсъждания, мнения, предложения отиди във Форум НОВИНИ и избери или създай тема

изпрати на приятел изглед за печат


Подобни новини :
Дирекция „Бюро по труда”-Пазарджик обявява процедура за прием на заявки и подбор на работодатели по програма за обучение и заетост на продължително безработни лица
“Бюро по труда” разполага със средства за насърчаване на работодатели, разкриващи работни места
Министреството на труда предоставя автобус Рено Мастер за потребителите на Комплекса за социални услуги
Бюрото по труда провежда процедури за кандидатстване на работодатели за наемане и обучение на безработни
Бюрото по труда обяви процедури за преференции на работодатели по програми и насърчителни мерки за заетост и обучение на безработни лица
EVN България предоставя възможност за самоотчет на електромерите към 1 юли 2016 г. при нови цени на тока
Единен геопортал предоставя електронни услуги за гражданите от Агенцията по геодезия и кадастъра
Пловдивски работодатели търсят работници и чрез Бюрото по труда в Пазарджик
До 11 април Бюрото по труда в Пазарджик приема заявки от работодатели по насърчителни мерки за заетост
Работодатели и младежи без работа се срещнаха на Трудовата борса, организирана от Бюрото по труда в ПазарджикТози сайт използва e107, който се разпространява с условията, залегнали в GNU GPL Лиценза.
Политика за употреба на бисквитки (cookies)////Политика заповерителност
Време за изпълнение: 0.6776 сек., 0.5953 от тях за заявки.