pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Кметът на Пещера с актуална информация за новите четирима заразени
pamedia , вторник 24 март 2020 - 19:57:00 // коментари: 0След заседанието на Областния кризисен щаб кметът на Пещера Йордан Младенов заяви: 

Уважаеми съграждани,

Току-що приключи заседание на Областния кризисен щаб в Пазарджик, на който бях поканен да присъствам. Бяха обявени четири нови случая на заразени с вируса на COVID-19, за съжаление  потърпевшите са от нашата община. Трима от изследваните с положителни резултати са медицински лица от Пещера. Всички те са поставени под карантина и се намират в болничното заведение под наблюдението на здравен екип. Един от заболелите с коронавирус е съпруг на заразената по-рано жена от нашия град. Държа да ви информирам, че всички са в добро общо състояние. При някои от тях се констатират съвсем леки здравословни отклонения от нормалните показатели. Силно се надявам болестното състояние в което се намират нашите съграждани да отшуми скоро без да предизвиква усложнения. Пожелавам на заболелите много кураж в борбата с тази болест. На медиците от пещерското здравно заведение изпращам своите благодарности за готовността да помагат в трудната ситуация. Сигурен съм, че ще преминем този труден път заедно. Сигурен съм, че ще излезем от ситуацията още по- силни и единни.
Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новинитеТази страница е видяна: 151Време за изпълнение: 0.4754 сек., 0.4019 от тях за заявки.