pz_history.jpg 
snaiperbg.jpg
pzforyuor.png
pzsport.jpg
hebar.jpg
Предприемачи от Пазарджик с призив за дарителска кампания
pamedia , сряда 25 март 2020 - 15:58:05 // коментари: 0

evtim_wanev_km1.jpg
На снимката: Евтим Янев

Предприемачи от Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик инициират благотворителна кампания за събиране на средства в помощ на МБАЛ „Пазарджик“ и ЦСМП-Пазарджик за закупуване на предпазни средства и медицински пособия, необходими за лечението и защитата от коронавируса. В кампанията се включат членовете на Сдружението, като призивът е към всички – към правещите бизнес в Пазарджик, към инициативните и можещи хора.П Р И З И ВДо правещите бизнес в Община Пазарджик
инициативни и можещи хора            Уважаеми колеги, настъпи време, в което няма значение какво имаш а е важно какво можеш и желаеш да направиш за останалите. Страната е минала през доста такива времена и тогава хората, които са били предприемчиви, можещи и честни, са повеждали останалите не само към развитие икономиката на страната, но и към изграждането на училища, болници, църкви,  пътища, водопроводи, канали и всичко останало, което се сетите, и което днес сме предоставили на грижите на държавата. Тогава не е имало бюджет и публични средства и финансирането е било от дарения – кой колкото може.
          Сега,  днес е моментът и ние, като претендиращи за достойни потомци на предците си, да поемем, доколкото можем и доколкото ни кара да го направим съвестта ни, грижата за останалите.
         Сдружението на предприемачите в Пазарджик предприе кампания за събиране на средства в помощ на МБАЛ и ЦСМП Пазарджик за закупуване на предпазни средства и медицински пособия, необходими за лечението и защитата от коронавируса.
         Фактът, че последните двама от заболелите в Област Пазарджик са медицински лица, ни кара да мислим,  че за всички нас е жизнено важно да запазим медиците си защото те са ни крайно необходими и освен това са на първата линия в борбата с болестта.

      Банковата сметка е :
      BG78STSA93000008693863,  BIC – STSABGSF
      Банка ДСК ЕАД – Сдружение на частните предприемачи
      и  работодатели Пазарджик

       На всички дарители ще бъдат издадени удостоверения за дарение и разходването на средствата ще бъде прозрачно и ефективно, разрешавано от контролен съвет, излъчен от  дарителите. По този начин средствата се събират до понеделник – 30.03.2020 г. когато ще бъдат отчетени и със списъка на дарителите ще ги предоставим на МБАЛ Пазарджик и ЦСМП.
     
       Надяваме се, че ще видите в настоящия призив възможност навреме да извършите това, което чувствате, че трябва да направите. Не го приемайте като дело на Сдружението, а като възможност за предоставяне на помощ в трудно време от бизнеса на Община Пазарджик!


 
      Евтим Янев – заместник-председател на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик и член на Управителния съвет на Областното представителство на КСБ
    
      Нишан Бъздигян – заместник-председател на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик

       Благой Ангелов – член на Управителният съвет на Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик

      Иван Неделчев – председател на Фондация за подпомагане на талантливи деца „Надеждата на Пазарджик“ към Сдружението на частните предприемачи и работодатели в Пазарджик


Нишан Бъздигян
На снимката: Нишан Бъздигян


Обратно към преглед на категорията   Обратно към преглед на новините
Тази страница е видяна: 131Време за изпълнение: 0.4732 сек., 0.3894 от тях за заявки.